Concurs Endgame – Ce carte ți-ar plăcea să joci? (încheiat)

Concurs Endgame – Ce carte ți-ar plăcea să joci? (încheiat)

Editura Trei a adus și în România una dintre cele mai interesante experiențe editoriale ale anului: Endgame – Jocul final. Convocarea. O experiență interactivă – carte, joc și o viitoare ecranizare –, varianta românească a apărut la scurt timp (trei săptămâni) de la lansarea în Statele Unite.

Proiectul editurii HarperCollins este uriaș: carte, joc, film, social media, aplicație mobilă AR, o campanie masivă în social media și o căutare de comori cu premii substanțiale (500.000 $ pentru rezolvarea enigmei din primul volum, 1.000.000 $ pentru rezolvarea enigmei din al doilea volum şi 1.500.000 $ - premiul final).

Această inițiativă a implicării active a cititorilor, a milioanelor de cititori, într-o experiență de lectură ce vizează mai multe planuri de receptare (citit, jucat, privit, căutat, interacționat) mi s-a părut foarte interesantă, așa că m-am alăturat și eu campaniei Editurii Trei de promovare a cărții.

Așadar, timp de o săptămână și jumătate, până pe 16 noiembrie, puteți participa la concursul realizat în parteneriat cu Editura Trei la care trei dintre voi pot câștiga câte un exemplar din Endgame – Jocul final. Convocarea. Tot ce trebuie să faceți e să lăsați un comentariu cu răspunsul la întrebarea: Ce carte ți-ar plăcea să joci?

Dacă până acum puteam întreba ce carte ți-ar plăcea să vezi ecranizată, odată cu această nouă experiență de lectură introdusă de Endgame, cred că putem să întrebăm și „Ce carte ai juca?”. Puteți propune orice fel de carte, de la romane cu vampiri sau de dragoste, la cărți de business sau psihologie. Se iau în considerare și comentariile în care spuneți ce carte ați jucat deja și v-a plăcut.

Concursul se desfășoară timp de o săptămână jumătate, începând de azi, 5 noiembrie, până pe 16 noiembrie, inclusiv. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și vor fi anunțați fiecare printr-un mail și pe pagina de Facebook Blogul unei cititoare de cursă lungă.

Cel mai bine e să folosiți o adresă de mail validă pe care o verificați în mod constant, întrucât în cazul în care, timp de o săptămână de la anunțare, nu primesc răspuns cu datele de contact, voi face o nouă extragere. Câștigătorii vor fi anunțați de pe adresa book@lauracaltea.ro, așa că ar fi o idee bună să verificați și căsuța de Spam.

Premiul poate fi predat personal celor ce locuiesc în București și va fi trimis prin poștă în cazul în care câștigătorul este din provincie.

Multă baftă tuturor și… let the games begin! smiley

UPDATE: Câștigătoarele concursului organizat împreună cu Editura Trei sunt: Alina S. Carmen și Laura Pt. Felicitări și mulțumesc tututor pentru participare! 

Comentarii

Regatul Umbrelor de Leigh Bardugo ori Jocurile Foamei.

Arachne

5 nov. 2014

Hunger Games sau The Giver

Alina S

5 nov. 2014

Mi-ar placea sa joc Endgame.

Sanctus de Simon Toyne

Iuliana

5 nov. 2014

Mi-ar placea sa joc Marele Gatsby

Roxana Popa

5 nov. 2014

Conacul dintre dealuri-Agatha Christie

Laura Pt.

5 nov. 2014

Mi-ar placea sa joc \"Umbra Vantului\" de Carlos Ruiz Zafon sau \"IQ84\" de Haruki Murakami

Mi-ar placea sa joc Belzhar sau Cioburi de stele..

Mi-ar placea sa joc La capatul lumii si in tara aspra a minunilor de Haruki Murakami.

Georgiana

5 nov. 2014

Mi-ar placea sa joc \"Regatul umbrelor\" de Leigh Bardugo. :)

Andreea Ilie

5 nov. 2014

Mi-ar plăcea să joc Adolescentul de Dostoievski.

Mi-ar placea sa joc \"Legaminte\" de Ally Condie.

Simona

5 nov. 2014

Ines a sufletului meu de Isabel Allende

Simona

5 nov. 2014

Mi-ar placea Regatul Umbrelor

Anton Aurelia

5 nov. 2014

Colectionarul de Istorie de Elisabeth Kostova pe primul loc, Urzeala Tronurilor pe locul al doilea si Oameni, ingeri si demoni de Lina Moaca.

Loredana

5 nov. 2014

mi-ar placea sa joc Academia Vampirilor

Antone Ioana

5 nov. 2014

Stapanul inelelor de J.R.R. Tolkien

Catalina

5 nov. 2014

Ce să mai zic de plăcere-neplăcere...Am un fel de feeling că joc deja într-o carte în care sunt un Ulise rătăcitor spre o casă; ştii cum se spune: \"casa ţi-e acolo unde ţi-e inima\" şi tare mă tem că mi-am cam împrăştiat casa asta peste tot prin lume. În acest fel, \"jocul\" e pe două planuri: unul exterior - în care sunt nevoit să adun amintiri despre cei plecaţi - şi altul interor, unde acopăr găurile făcute de cei plecaţi cu amintirile despre ei. E complicat şi frumos în acelaşi timp, un slalom printre tot felul de creaturi aproape mitice, demoni, ciclopi sau nimfe ademenitoare. Aşa că \"Odiseea\" să-mi fie carte de căpătîi.

Mi-ar placea sa joc Cronicile Wardstone de Joseph Delaney :).

Emilia

5 nov. 2014

Mi-ar placea sa joc Stapanul inelelor de J.R.R. Tolkien. A fost o carte savurata de la primul pana la ultimul cuvant si parca acum ma gandesc la un maraton al ecranizarilor. Traiasca sfarsiturile de saptamana de noiembrie ;).

Raluca M

6 nov. 2014

In Urzeala Tronurilor

Alexandra14

6 nov. 2014

,,Demonii\" de Fiodor M. Dostoievski,,Maestrul si Margareta\" sau ,,Amintiri din casa mortilor\"de Mihail A. Bulgakov

Mi-ar placea sa joc in Divergent de Veronica Roth

Jacqline

7 nov. 2014

Hunger Games.

Hossu Adriana

7 nov. 2014

Mie mi-ar face mare placere sa joc in orice roman de-al Dariei Dontova. Sa alegem de dragul concursului \"Manichiura pentru mort\". As vrea sa fiu Evlampia, o adevarata Poirot a Rusiei:) Mi se par niste romane politiste inedite, care aduc si umorul si sentimentul de familie in prim plan.

simona

7 nov. 2014

320 de pisici negre - Rodica Ojog Brasoveanu. M-as multumi cu rolul lui Mirciulica! (hehehe miauuu)

Ana-Felicia

7 nov. 2014

The Giver sau Dispozitive Infernale

Trilogia ENDGAME

Dragon Athus

7 nov. 2014

Jocurile Foamei sau Stăpânul Inelelor

Anna Morgan

8 nov. 2014

Hunger Games.

Daniela M.

9 nov. 2014

Disparuti fara urma de Cecelia Ahern

Diana

9 nov. 2014

Mi-ar placea sa joc umbra vantului sau mandrie si prejudecata de jane austen, doar ca sa pot trai in acea epoca :)

Frisan Raluca

11 nov. 2014

As juca intr-una dintre seriile \"Jocurile Foamei / Hunger Games\" sau \"Captiv in labirint / The Maze Runner\".

horade

12 nov. 2014

Hobbitul de J.R.R.Tolkien

Mi-ar placea sa joc 1Q84 de Haruki Murakami.

Alin

14 nov. 2014

De cand am citit cartea, visez cu intensitate un anume personaj. Mi-ar placea sa joc Oameni, ingeri si demoni de Lina Moaca.

Stefania

14 nov. 2014

„Casa somnului” de Jonathan Coe

Carmen

15 nov. 2014

Adam si Eva - Liviu Rebreanu

Ema

15 nov. 2014

Pe aripile vantului si nu ,nu vreau sa fiu Scarlett :) ma multumesc a fi oricine, important e sa fiu acolo

Cristina

15 nov. 2014

Cred ca ar fi extraordinar sa intru in "atmosfera" din "Hobbitul".

Emilian S

16 nov. 2014

Mi-ar placea la nebunie sa \"joc\" intr-o carte Regency romance, cum sunt cele scrise de Eloisa James, Mary Jo Putney sau Jo Beverley! :D Iar eu, bineinteles, sa fiu eroina. Nu ma tenteaza cartile de actiune, horror sau thriller, fiindca acelea sunt interesante doar in teorie. Insa intotdeauna as da realitatea la schimb pe o romanta din perioada aceea, si barbatii din ziua de azi pe gentlemanii de atunci. :)

Scrie un comentariu

Anuleaza

Abonează-te la

Newsletter