Concurs Nemira 25 de ani [încheiat]

Concurs Nemira 25 de ani [încheiat]

După cum am mai spus, anul acesta Editura Nemira împlinește 25 de ani de existență, iar unul dintre modurile prin care sărbătorește împlinirea acestei frumoase vârste este campania Super-citittorii Nemira. Campania cuprinde un Reading check-list cu bestselleruri marca Nemira, în care participanții trebuie să-și dovedească super-puterile de lectură ca să câștige o bibliotecă de 100 de cărți (mai aveți timp să vă înscrieți până pe 30 mai) și, de asemenea, concursuri cu blogurile partenere. Un astfel de concurs este și cel de față, iar premiul constă într-un pachet de 25 de cărți care vor ajunge la un cititor norocos. 

Lista cărților este următoarea: Cavalerul celor șapte regate, George R.R. Martin; Solaris, Stanislaw Lem; Magicienii, Lev Grossman; Regele magician, Lev Grossman; Tărâmul magicianului, Lev Grossman; Rebeliunea, Robyn Young; Doctor Sleep, Stephen King; Curgeți lacrimile mele, zise polițistul, Philip K. Dick; Viața elfilor, Muriel Barbery; Niveluri de viață, Julian Barnes; Letopisețul de argint, Rodica Ojog Brașoveanu; Anchetă în infern, Rodica Ojog Brașoveanu; Carrie, Stephen King; Misery, Stephen King; Bine că ești tu deștept, John Farndon; E greu să fii zeu, Arkadi și Boris Strugațki; Pământul lung, Terry Pratchett și Stephen Baxter; Cântec pentru Lya, George R.R. Martin; Cei 100, Kass Morgan; Ziua 21, Kass Morgan; O delicatesă, Muriel Barbery; Café au lait, Julian Barnes; Totul are o explicație, vol II, John Brockman; Războiul etern, John Haldeman; Falconer, John Cheever.

Pentru a participa la concurs, trebuie să lăsați un comentariu cu răspuns la întrebarea: ce carte Nemira ai recomanda cu toată încrederea unui prieten? 

Aștept comentariile voastre de azi, 26 mai, până duminică 29 mai (inclusiv). Vă rog să lăsați un comentariu în josul acestui articol în căsuța de comentarii (nu pe Facebook și nici pe mail la adresa de contact) pentru că toate comentariile trebuie să fie într-un singur loc ca să participe la extragere. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți și anunțat printr-un mail și pe pagina de Facebook Blogul unei cititoare de cursă luni, 30 mai..

Cel mai bine e să folosiți o adresă de mail validă pe care o verificați în mod constant, întrucât în cazul în care, timp de o săptămână de la anunțare, nu primesc răspuns cu datele de contact, voi alege alt câștigător. Ar fi o idee bună să verificați și căsuța de Spam. Premiul va fi expediat de Editura Nemira. 

Multă baftă tuturor!

UPDATE: Câștigătoarea concursului este Adina Ioana. Felicitări și mulțumesc tuturor pentru comentarii!

Comentarii

Recomand cu toată încrederea și oricui, volumul Urzeala tronurilor din seria Un cântec de gheață și foc. Da, este o carte uriașă și da, din cauza asta este și intimidantă. Dar este genul de carte care, odată începută, te va captiva până la final. Și odată primul volum terminat, îți vei dori toată seria!

Sara

26 mai 2016

Eu recumand cu toata increderea un roman de Stephen King care mi-a placut foarte mult : Dolores Claiborne .

„JFK 11.22.63” de Stephen King. Am mai recomandat-o unor prieteni care nu citisera nimic de Stephen King si au fost extrem de incantati.

IB

26 mai 2016

As recomanda cu toata inima \"Eleganta ariciului\" de Muriel Barbery.

Irina T

26 mai 2016

Aș recomanda seria de autor Raymond Chandler, iar, dacă ar fi să aleg una, aceea ar fi \"Somnul de veci\".

Mirela

26 mai 2016

As recomanda cu toata increderea Jocul lui Ender de Orson Scott Card. Odata inceputa seria ma indoiesc ca s-ar putea opri la prima carte.

Alexandra R.

26 mai 2016

George R R Martin - Urzeala tronurilor

Carmina

26 mai 2016

Café au lait, de Julian Barnes

Popa Mihaela

26 mai 2016

De la editura Nemira, am recomandat și voi recomanda cu toată încrederea romanul „Colecționara de parfumuri interzise” de Kathleen Tessaro. Este cartea ideală pentru iubitorii de frumos, eleganță, atmosfera cuceritoare a anilor \'20-\'50, dar mai ales de parfumuri, aceste esențe care pot avea efecte miraculoase și origini nebănuite. O adevărată delectare!

DUNE. de sus pana jos, now and forever, DUNE.

Recomand cu drag și chiar am oferit de câteva ori cadou cartea lui Alan H. Cohen - Viața ca o țeapă. E ca o ploaie rece ce te face să te trezești, ca o bătaie prietenoasă pe umăr și ca un sfat de care aveai nevoie dar încă nu știai. Merită întradevăr citită! :)

Cornelia Popa

26 mai 2016

Olivia Manning - Trilogia Balcanica - pentru redescoperirea Bucurestiului interbelic dintr-o alta perspectiva, pentru stilul sau comic pe alocuri, plin de informatii contradictorii.

Buna ziua! Pentru iubitorii de carti SF as recomanda Dune, de Frank Herbert. Toata seria \"Dune\" este palpitanta.

Dana Manea

26 mai 2016

As recomanda cu drag prietenelor mele \"Eleganta\" de KATHLEEN TESSARO

GABI OSORHEAN

26 mai 2016

Urzeala tronurilor-George R.R. Martin

Recomand cu caldura " In numele printesei moarte" de Kenize Mourad, o poveste superba

Raluca Farcas

26 mai 2016

„Istoria iubirii” de Simon May

Cristina D.

26 mai 2016

Recomand \"jumatate de rege\" de joe ambercombie

Colita Alex

26 mai 2016

Recomand cu caldura Buna seara, Melania de Rodica Ojog-Brasoveanu

Simona

26 mai 2016

Muriel Barbery - O delicatesă și Eleganța ariciului, dar și faimoasa serie a lui George R. R. Martin.

Andrew Marr, „Istoria Lumii”

Mihai Dincuta

26 mai 2016

Recomand Jocul lui Gerald - de Stephen King

As recomanda Urzeala tronurilor - George R.R. Martin .

Recomand Eleganta ariciului de Muriel Barbery, prietenelor mele le-am facut deja cadou cate un exemplar.

Nitu Irina

26 mai 2016

Recomand oricând Rodica Ojog Brașoveanu - Cianură pentru un surâs, m-a \"prins\" iar acum am aproape toate cărțile autoarei :)

Daniela

26 mai 2016

Aş recomanda Mecanica inimii de Mathias Malzieu

Iulia Olaru

26 mai 2016

\"In numele printesei moarte\", pentru ca este o carte captivanta, minunat scrisa!

Andreea Sirba

26 mai 2016

Fara doar si poate, Jocurile foamei. E distopia mea preferată. O carte surprinzătoare, foarte frumos scrisa, de neuitat!

Recomand Distanta intre noi de Jhumpa Lahiri, o poveste complexa si tulburatoare despre iubire, conflictul dintre civilizatii, alienare, exil si vesnica cautare a fericirii.

Nicoleta R

26 mai 2016

As recomanda cu mare drag Eleganta ariciului.

Pop Delia

26 mai 2016

As recomanda oricui,nu numi unui prieten, cartea \"Calatoarea\"-Diana Gabaldon. Este o carte magică, fascinantă, pe care, dupa cum spunea Noica, \"Dacă nu o citesti, nu ramai nepedepsit\" !

Dragă prietene, de oriunde ai fi, iţi recomand, cu drag, cartea \"Alchimistul\" de Paul Coelho - o carte despre viată, o carte nemuritoare ce poate fi citită, recitită la orice vârstă şi în orice anotimp! Garantez pentru o lectură plăcută!

Diana

26 mai 2016

As recomanda prietenei mele ,,Blonda cu ochii negri\" de Benjamin Black(ar fi pe gustul ei cu siguranta). Multumesc Laura Caltea pentru ca m-ai milipsit de citit.

Lupu Elena

26 mai 2016

As recomanda \"sentimentul unui sfarsit\", de julian barnes

maria p

26 mai 2016

Unui prieten i-aș recomanda de la editura Nemira, „Cartea cimitirului“ de Neil Gaiman. Și asta pentru că e o carte fantasy care te face să te simți așa de bine când o citești, datorită stilului în care e scrisă, încât merită citită și recitită.

As recomanda trilogia Jocurile foamei, deoarece este seria mea preferata de la aceasta editura.

as recomanda toata seria Dune si ca bonus seria Fundatia

madalina

26 mai 2016

Cu mare drag as recomanda Un cititor in padurea din oglinda de Alberto Manguel

Recomand din tot sufletul seria Cântec de gheata și foc, de George R. R. Martin , citita pe îndelete te conduce într-o lume magnifica urzita atât cu realism cat și fantezie care cu siguranță va da dependenta.

Cu siguranta as recomanda Urzeala Tronurilor!

As recomanda Jocurile Foamei.Am adorat aceasta serie!

Recomand “Al cincilea as” de Rodica Ojog-Brasoveanu pentru ca este o carte captivanta si interesanta, scrisa de Agatha Christie a Romaniei, ceea ce spune tot.

Raluca Denise

26 mai 2016

\"Buna seara, Melania!\" este cartea pe care am recomandat-o si o recomand tuturor prietenilor. Are un farmec aparte, suspans, umor \"ojog-brasovenesc\" si un plan de furt pus perfect la cale de capul rautatilor, Melania, cea mai simpatica batranica.

Miruna

26 mai 2016

As oferi aceasta carte prietenei mele: Cea mai frumoasa carte din lume si alte povestiri, de Eric Emmanuel Schmitt (https://nemira.ro/cea-mai-frumoasa-carte-din-lume-si-alte-povestiri)

Rada Bogdan

26 mai 2016

Aș recomanda oricui (nu doar unui prieten) să citească „Solaris”, de Stanislaw Lem.

As recomanda fiecarui prieten sa inceapa cu Jocul lui Ender :)

Alex

26 mai 2016

John Haldeman - Războiul etern, o carte extraordinara ca toate cele pe care NEMIRA le ofera, ar fi o recomandare.

Leica Irinel

26 mai 2016

As recomanda \"Eu, motanul\" de Natsume Soseki.

Denis T

26 mai 2016

Nu as putea alege o singura carte.As alege seria \"Urzeala tronurilor\"

,,LETOPISETUL DE ARGINT\" R.O. Brașoveanul.....O carte ce trebuie citită de tot românul si sa o aibă în bibliotecă......

Recomand ”Cimitirul animalelor” de Stephen King

Recomand \'\'Carrie\'\', Stephen King.

Recomand cartea Al cincilea ceas de Rodica Ojog Brașoveanu .

Audrey

26 mai 2016

Recomand cu tot dragul ,,Călătoarea”, primul volum al seriei ,,Outlander” de Diana Gabaldon :)

Lazăr Cosmin

26 mai 2016

Recomand cu drag cartea \"Al cincilea ceas\"

Bogos Andreea

26 mai 2016

Cu siguranta as alege saga \'Cantec de gheata si foc\' de George R.R. Martin

Picnic la marginea drumului - Strugațki. Am exemplarul din \'92 si parca anunțase Nemira la începutul anului că o va reedita.

klau

27 mai 2016

As recomanda Carrie, Stephen King pentru ca imi place autorul si pentru ca, citind-o, parca simteam cum am in spatele meu o masina care ma urmareste din umbra!

Mihaela Savu

27 mai 2016

Recomand \"Doctor Sleep\" de Stephen King

Le-as recomanda Jocurile foamei si sunt sigura ca le-ar placea. :D

As recomanda Cafe au lait -Julian Barnes

Eu as recomanda cartea \"Ultima dorinta\" - primul volum din seria Witcher.

Florin

27 mai 2016

Recomand cu caldura https://nemira.ro/talismanul-seria-outlander., primul volum mi-a placut tare mult.

I.as recomana, fara ezitare, toate volumele lui stephen king,in special miseryPrin aceasta carte se poate simti cel mai bine implicarea sentimentala a autorului intr.o atmosfera misterioasa in timp ce actiunea te tine in suspans de la inceput pana la sfarsit

Sirbu Diana

27 mai 2016

Viata ca o teapa (paperback)de Alan H. Cohen

iordana

27 mai 2016

Recomand \"Răbdarea timpului\" de John Brunner

As recomanda Cianura pentru un suras de Rodica Ojog-Brasoveanu

Adina Ioana

27 mai 2016

As recomanda cartile ce formeaza trilogia Jocurile Foamei ( Jocurile Foamei, Jocurile Foamei - Sfidarea, Jocurile Foamei - revolta ) de Suzanne Collins si Viata elfilor de Muriel Barbery .

I-as recomanda cartea Razboiul batranilor de John Scalzi o carte foarte bine scrisa si care deschide o serie captivanta

As recomanda \"Doctor Sleep\" - Stephen King

Simona A.

28 mai 2016

Recomand cu mare drag prietenului meu Istoria iubirii

Andreea Luiza

28 mai 2016

Odiseea spațială -Arthur C. Clarke

Mihai

29 mai 2016

Stephen King - Shining. :D

RaluVic

29 mai 2016

recomand cu drag prietenei mele, hunger games

Filip

29 mai 2016

Recomand Răbdarea timpulu de John Brunner, recomand cu mult drag prietenei

Mihai Tanasie

29 mai 2016

Hunger games o super carte pe care o recomand pietenilor.

Recomanda Cianura pentru un suras de Rodica Ojog-Brasoveanu.

Radu Dobre

29 mai 2016

Recomand Misery - S. King.

Cartea pe care o recomand este ^Straini care ne schimba viata^ de Melinda Blau, Karen L. Fingerman, o carte ce te determina sa iei un ragaz si sa arunci in jur o privire relaxata si curioasa, sa fii mai atent la tine insuti si la relatiile cu ceilalti.

Urzeala tronurilor-George R. R. Martin

Distanta dintre noi , J. Lahiri

Regina Roșie de Victoria Aveyard.

Ne vom întoarce în Muribecca de Sebastian A. Corn

Ana Mănescu

29 mai 2016

I-as recomanda cu incredere oricarui prieten iubitor de lectura, cartea \"Pana cand m-a sunoscut\", de Julian Barnes aparuta la editura Nemira, o poveste despre dragoste si sentimentul geloziei dusa la extrem.

Urzeala Tronurilor-George R. R. Martin

Greu răspuns am făcut anul acesta două recomandări la persoane diferite \"Eleganța ariciului\" de Barbary și Seria \"Turnul Întunecat\" a lui King ambele au avut succes :)

Gabriela

29 mai 2016

I.aş recomanda prietenei mele (şi chiar o sa.i recomand )cartile scrise de Rodica Ojog Brasoveanu .In special 320 de pisici negre .Genială cartea

As recomanda Eleganţa ariciului de Muriel Barbery.

Putila Ema

29 mai 2016

Șobolanii de James Herbert

Aș recomanda celei mai bune prietene fără ezitare , cartea \"Scrisoare de dragoste \" de scriitorul nostru Mihail Drumeș .

Clar as recomanda cartea Doctor Sleep de Stephen King.

Elena Florea

29 mai 2016

S. King - "Shining"

Scrie un comentariu

Anuleaza

Abonează-te la

Newsletter