Caută în blog

Concurs: câștigă o invitație la evenimentul: „MEET THE DREAMERS: Despre curajul de a fi tu însuţi – Sandra Ecobescu în dialog cu Maia Morgenstern” [încheiat]

Concurs: câștigă o invitație la evenimentul: „MEET THE DREAMERS: Despre curajul de a fi tu însuţi – Sandra Ecobescu în dialog cu Maia Morgenstern” [încheiat]

Fundaţia Calea Victoriei vă invită miercuri, 12 iunie, la Sala Luceafărul, de la ora 19:00, la cea de-a doua conferinţă din seria MEET THE DREAMERS: Despre curajul de a fi tu însuţi, moderată de Sandra Ecobescu în dialog cu actriţa Maia Morgenstern – una dintre cele mai talentate şi iubite actriţe, cu o carieră impresionantă în teatru şi film, directoarea Teatrului Evreiesc de Stat din Bucureşti. 

Proiectul „MEET THE DREAMERS: Cunoaşte visătorii” a fost iniţiat de Fundaţia Calea Victoriei pentru promovarea oamenilor excepţionali din comunitate care ne inspiră, care au iniţiativă, care prin visurile şi puterea lor pot schimba lumea în bine. Conferinţele „MEET THE DREAMERS – Cunoaşte Visătorii” oferă publicului dialoguri savuroase, revelatoare şi pline de emoţie.

Iată câteva dintre temele abordate în dialogul din 12 iunie:
• Cum ne formează poveştile de familie
• Poate trauma să se transforme în putere
• Care au fost cele mai importante momente din viaţa de artist
• Care au fost cele mai mari provocări
• Care este secretul, secretele puterii Maiei Morgenstern
• Teatrul evreiesc, cultura şi tradiţia merg mai departe 

În ultimii 16 ani am cunoscut oameni excepţionali, pe unii i-am admirat, m-au inspirat de la distanţă, pe alţii i-am cunoscut de aproape şi m-a uimit naturaleţea lor, entuziasmul, bunul simţ şi charisma. Visători, oameni care schimbă lumea, care formează comunităţi, schimbă atmosfera din jurul lor, generoşi, inteligenţi, vulnerabili, autentici, influenceri pe domeniile lor, dar şi dincolo de acestea. Actori, scriitori, teologi, istorici, muzicieni, gânditori, antropologi, artişti, vindecători, activişti, creatori de poveşti şi idei care schimbă lumea în bine.

Anul acesta am ales să îi aduc în faţa voastră, să îi invit să împărtăşească cu noi secretele lor, unde îşi găsesc sursele de inspiraţie, cum îşi adună puterile când le este greu, ce îi face să înceapă fiecare zi ca pe o nouă aventură care îi duce mai departe pe drumul lor. Fiecare dintre ei are unul sau mai multe daruri speciale pe care le vor împărtăşi cu noi, instrumente de navigare prin realitate, mecanisme de reconstruire sau re-motivare după momente dificile din viaţa lor sau în rutina zilnică. Vocaţia lor devine un model pentru cei din jur, o oază a binelui, dar si un model de curaj, creativitate, empatie şi iubire pentru cei din jur. – Sandra Ecobescu

Pentru cititorii blogului, Fundația Calea Victoriei oferă o invitație dublă la acest eveniment. Pentru a participa la acest concurs trebuie doar să răspundeți la întrebarea: Pe cine ați dori să ascultați într-un alt dialog în seria „Meet the Dreamers”?

Aștept comentariile voastre de azi, 5 iunie, până joi, 6 iunie 2024 (inclusiv). Vă rog să lăsați un comentariu în josul acestui articol în căsuța de comentarii (nu pe Facebook și nici pe mail la adresa de contact) pentru că toate comentariile trebuie să fie într-un singur loc ca să participe la extragere. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți și anunțat printr-un mail (e bine să verificați și în Spam) și pe pagina de Facebook Blogul unei cititoare de cursă lungă, vineri, 7 iunie 2024. 

Multă baftă! 

UPDATE: Câștigătorul concursului organizat împreună cu Fundația Calea Victoriei este Antonio. Felicitări! 

Comentarii

Pe Andrei Plesu

Antonio

6 iun. 2024

Scrie un comentariu

Anuleaza

Abonează-te la

Newsletter