Concurs: câștigă un curs la Fundația Calea Victoriei în toamna 2022 [închis]

Concurs: câștigă un curs la Fundația Calea Victoriei în toamna 2022 [închis]

Fundaţia Calea Victoriei este o instituţie culturală independentă care organizează o mare varietate de cursuri şi evenimente interactive în domenii umaniste şi culturale, pentru tineri şi adulţi. În fiecare lună cei interesați pot alege să urmeze aici numeroase ateliere și cursuri extrem de interesante (atât online, cât și fizic, la sediul Fundației). 

Împreună cu cei de la Fundația Calea Victoriei am organizat săptămâna asta un concurs al cărui premiu este un loc la cursul „Incursiune în Literatura universală: eroi, destine şi libertate”, susținut de Alexandru Philippide, și care analizează şi aduce în faţa auditoriului subiecte şi fragmente citite din literatura universală. De la o privire comparatistă asupra unor momente ale istoriei literaturii vom ajunge la o analiză a unor texte în profunzimea identităţii şi individualităţii lor. Cursul se va ține fizic timp de 3 săptămâni, începând de joi, 29 septembrie, la sediul Fundației (Bd. Dacia, nr. 78, Casa General Henri Cihoschi). Mai multe detalii, aici: https://www.fundatiacaleavictoriei.ro/incursiune-in-literatura-universala-eroi-destine-si-libertate/

Pentru a participa la concurs, trebuie doar să răspundeți la întrebarea: care este eroul tău literar preferat?

Aștept comentariile voastre de azi, 19 septembrie, până duminică 25 septembrie 2022 (inclusiv). Vă rog să lăsați un comentariu în josul acestui articol în căsuța de comentarii (nu pe Facebook și nici pe mail la adresa de contact) pentru că toate comentariile trebuie să fie într-un singur loc ca să participe la extragere. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți și anunțat printr-un mail (e bine să verificați și în Spam) și pe pagina de Facebook Blogul unei cititoare de cursă lungă, luni, 26 septembrie 2022. 

Multă baftă!

UPDATE: Câștigătoarea concursului organizat împreună cu Fundația Calea Victoriei este Anca Ilie. Felicitări și mulțumesc tuturor pentru comentarii! 

Comentarii

Anna Karenina

Ioana Idiceanu

19 sept. 2022

Prospero

Dicu Mihaela

19 sept. 2022

Circe

Stoian Adriana

20 sept. 2022

Thomas McNulty/ Zile fara sfarsit

Andreea Popescu

20 sept. 2022

Piranesi

Zuleiha (Guzel Iahina)

Anca Ilie

21 sept. 2022

Scrie un comentariu

Anuleaza

Abonează-te la

Newsletter