Bookletta, geanta cititoarelor de cursă lungă

Bookletta, geanta cititoarelor de cursă lungă

După cărți gențile sunt a doua mea mare pasiune. Asta e, fiecare are micile sale frivolități, iar una din pasiunile mele frivole s-a nimerit să fie legată de genți. Și, ca și în cazul cărților, niciodată nu mi se pare că am destule. Mereu găsesc câte una care are fie o culoare irezistibilă, fie o formă (și) mai potrivită ca să-mi car cărțile prin oraș.

Am găsit geanta perfectă care unește toate calitățile astea la Bookletta. Mă uitam de mult timp prin colecțiile realizate de Rusanda Cojocaru și știam că, mai devreme sau mai târziu, era inevitabil să nu mi se lipească una de mână. Aleasa a fost o geantă din colecția Mini, gri cu roșu, care-mi permite să iau după mine fix strictul necesar: o carte, pusă evident la vedere, portofelul, cheile, telefonul, un pix și un carnețel.

Prezentată ca „your book's best friend”, Bookletta este geanta perfectă pentru cititoarele de cursă lungă. Eu am fost tare fericită de felul în care cele două pasiuni ale mele s-au îmbinat în noua geantă pentru care, în ultima vreme, chiar am renunțat de câteva ori la eternele ținute casual și am ales să mă îmbrac mai elegant. Cum ar veni, ce face geanta din om, domne! smiley

 

Tag-uri:

Comentarii

Wow, ce bine arată.

Scrie un comentariu

Anuleaza

Abonează-te la

Newsletter