Caută în blog

Sunt blogger acreditat la Webstock 2015

Sunt blogger acreditat la Webstock 2015

Domeniul Social Media mă interesează de mulți ani, nu doar pentru pozele cu pisici de pe Facebook, ci pentru că mi se pare că este vorba de un tip nou de comunicare care ne (re)definește ca ființe sociale. De mai mult de doi ani am început să fac și cursuri (ultimul l-am făcut cu Alexandru Negrea ale cărui articole le puteți urmări pe blogul personal sau pe Marketing20), să citesc presa de specialitate sau cărți din domeniu (ultima citită este un volum semnat de Guy Kawasaki, unul dintre cei mai mari specialiști Social Media, Arta rețelelor sociale, apărută la Editura Publica). 

Pentru că practica mea de până acum a fost mai degrabă teoretică am zis că nu ar strica să fiu la curent cu cele mai noi tendințe în Social Media și să particip la cel mai mare eveniment dedicat domeniului: Webstock 2015. Din fericire, am fost acceptată ca blogger acreditat și abia aștept să ajung pe 2 octombrie la JW Marriott Grand Hotel unde va avea loc conferința. Mai jos, am selectat câteva informații despre ce este Webstock și ce-și propune să facă. 

 

Webstock 2015 

 

Pe 2 octombrie, comunitatea online locală își dă întâlnire la Webstock 2015, cea mai importantă conferință dedicată social media din România, organizată de Evensys în parteneriat cu Vodafone, pentru cel de-al optulea an consecutiv. Acest eveniment de o zi va include Conferințele Webstock și Premiile Webstock. Evenimentul reunește nume importante ale mediului online românesc și aduce în prim-plan cele mai noi și mai interesante teme din zona rețelelor sociale, blogging-ului și tehnologiei. Webstock a pornit ca un eveniment pentru bloggeri, în care comunitatea a propus temele și speakerii. 

Conferințele Webstock vor cuprinde întâlniri interactive despre cele mai noi tendințe în social media, bune practici, comunicare și promovare și discuții despre ultimele tehnologii și aplicații din domeniu. Evenimentul reunește nume importante ale mediului online românesc și cele mai noi și mai interesante teme din zona rețelelor sociale, blogging-ului și tehnologiei. Premiile Webstock vor premia cele mai creative și inedite proiecte și campanii în social media produse în România în ultimul an.

Categoriile Webstock Awards anunțate in cadrul acestei ediții sunt: Publishing, Utility, Best Use of Photography, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Best Brand on Instagram, Best Use of Video in Online, Online Personality of the Year.

Anul acesta a fost introdusă o nouă categorie „Online Personality of the Year” la care publicul va decide prin vot online acea persoana care a avut o prezență majoră în mediul online și social media din România, indiferent de domeniul din care face parte.

Webstock 2015 poate fi urmărit și în Social Media, pe contul de Facebook și Twitter

Scrie un comentariu

Anuleaza

Abonează-te la

Newsletter