Concurs: „Scânteia: Povestea mamei care a crescut un geniu”, de Kristine Barnett (încheiat)

Concurs: „Scânteia: Povestea mamei care a crescut un geniu”, de Kristine Barnett (încheiat)

Întrucât în repetate rânduri am vorbit despre faptul că-mi plac în mod deosebit cărțile din Colecția Narator, prietenii de la Editura Publica mi-au oferit și o carte (până acum preferata mea din colecție) pentru un concurs pe blog: Scânteia: Povestea mamei care a crescut un geniu, de Kristine Barnett.

Deși cartea vorbește în special despre experiența autoarei în confruntarea cu autismul fiului său mai mare, mie mi s-a părut nu atât o carte despre părinții copiilor autiști, cât o carte despre ce înseamnă să fii părinte și să faci toate eforturile pentru a-ți înțelege copilul și a-l ajuta să fie ceea ce este, nu ceea ce ai dori tu să fie.

Cum spuneam și atunci când am scris recenzia cărții, Scânteia mi se pare o carte ce ar fi bine să fie citită de toți cei care sunt, sau vor să devină, părinți. Însă concursul nu este numai pentru părinți, este pentru toți cititorii, fie că au sau nu copii, pentru că, dincolo de toate, în cartea asta avem de-a face cu un lucru prin definiție irezistibil pentru toți pasionații de lectură: o poveste de viață frumoasă. 

Ce trebuie să faceți:

1. Să dați like paginii de Facebook Colecția Narator, editura Publica

2. Să răspundeți, printr-un comentariu la acest articol, la întrebarea: Care este cartea voastră preferată de la Editura Publica?

Concursul se desfășoară timp de o săptămână, începând de azi, 27 octombrie, până pe 2 noiembrie, inclusiv. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți.

Premiul poate fi predat personal celor ce locuiesc în București și va fi trimis prin poștă în cazul în care câștigătorul este din provincie.

* În cazul în care, timp de o săptămână, câștigătorul nu va răspunde la mail pentru a-mi trimite datele de contact, voi face o nouă extragere. Câștigătorul va fi anunțat de pe adresa book@lauracaltea.ro, așa că ar fi o idee bună să verificați și căsuța de Spam.

Multă baftă tuturor!

UPDATE: Câștigătorul concursului organizat împreună cu Colecția Narator, Editura Publica, este Eric Victor! Felicitări, Eric, și mulțumesc tuturor pentru participare!

Comentarii

Cartea mea preferata de la Editura Publica este Cum sa esuezi la aproape orice si totusi sa castigi la scara mare de Scott Adams. E o carte ce ma face sa fiu optimista.

Alina S

27 oct. 2014

Buna, am doua variante : sa aleg un titlu de la Publica si sa zic ca e preferatul meu sau sa fiu sincera si sa recunosc ca nu detin si nu am citit nimic (inca) de la ei.Acest concurs insa poate fi inceputul unei frumoase prietenii.... Am auzit de "Musai list', in caz ca ajuta :)

Cristina B.

27 oct. 2014

Ori sinceritatea, ori o minciună frumoasă :) Pentru concurs e bună și o carte pe care ai vrea s-o citești de la Ed. Publica. Cu puțin noroc, poate o să fie chiar „Scânteia”. Baftă! :)

Laura Câlțea

27 oct. 2014

Pai eu as alege chiar 2 carti: Dulcele bar si Clubul mincinosilor.

Raluca Tomescu

27 oct. 2014

Blink. Decizii bune in 2 secunde - Malcom Gladwell

Ana-Felicia

27 oct. 2014

din pacate, nu am citit de la aceasta editura nimic, dar mi-ar placea foarte mult sa citesc "Scanteia"multumim pentru concurs :)

Hai să fac și eu (în afara concursului, Laura!) reclamă unei cărți: Autobiografia lui Agassi. Superbă!

Jovi

27 oct. 2014

Jovi, să știi că am ținut minte că ai recomandat de fiecare dată când ai putut cartea asta, așa că am luat-o și eu s-o citesc, deși nu am habar de regulile din tenis și, atunci când joc, o fac doar pentru mișcare :) Mersi de comentariu și recomandare :)

Laura Câlțea

27 oct. 2014

“Clubul mincinoşilor” de Mary Karr

Eric Victor

27 oct. 2014

Gena egoista de Richard Dawkins

voicu geanina

27 oct. 2014

Clubul mincinosilor

Anton Aurelia

27 oct. 2014

„Dulcele bar”, fără niciun dubiu :)

Sorana Chiru

28 oct. 2014

Au cele mai bune traduceri in materie de carti de marketing cei de la Publica, dar la suflet mi-a ramas Superclass. O recomand cu toata caldura daca va pasioneaza cat de putin subiectul despre \"cei mari si puternici\" care iau deciziile la nivel mondial.

Loredana

29 oct. 2014

Steve Jobs - biografia autorizată

Bumbaru Daniel

29 oct. 2014

Anul meu fără pantaloni de Scott Berkun

Alina L.

30 oct. 2014

Clubul mincinoșilor.

Andra T.

1 nov. 2014

*O SINGURA SCOALA PENTRU TOATA LUMEA*( SALMAN KHAN)

Cartea mea preferata este Dulcele bar.

Catalina M.

2 nov. 2014

Scrie un comentariu

Anuleaza

Abonează-te la

Newsletter