Caută în blog

Concurs special: sărbătorim 5 000 de prieteni (încheiat)

Concurs special: sărbătorim 5 000 de prieteni (încheiat)

După un an și un pic de când am început să scriu pe blog (pe la începutul lui mai 2014 am postat primele articole, iar la finalul lunii am creat și pagina de Facebook), ne-am strâns 5 000 de cititori de cursă lungă pe FB. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere și mă bucur că ne-am întâlnit pe acest teren comun al cărților și al internetului. 

Ca de obicei când atingem un prag „rotund” e timpul pentru un nou concurs special. De data asta, premiul constă într-o carte pe care am citit-o recent și mi-a plăcut tare mult, Sticletele, de Donna Tartt, oferită de prietenii de la Editura Litera, alături de câteva ceaiuri eco pe care mi le-au oferit cei de la Sonnentor.

Despre Sticletele v-am tot vorbit încă de dinainte de Bookfest, mi-a plăcut tare mult (ca și celelalte două cărți ale Donnei Tartt), încă nu am apucat să scriu despre ea, o voi face în curând, iar în luna iulie vom vorbi despre ea și la Clubul de carte Litera și Joie de Vivre. Despre ceaiurile Sonnentor puteți afla mai multe informații pe site-ul lor, eu le-am încercat prima oară acum o lună și ceva și mi-au plăcut (preferatul meu de până acum este ceaiul relaxant Hildegard). În pachetul oferit de cei de la Sonnentor aveți trei ceaiuri bio văratice: Elixirul Verii (ceai verde, lemongrass, coajă de lămâi, gălbenele și albăstrele), Raze de soare din România (pere, măceșe, bucățele de măr, urzică, merișoare, cătină, albăstrele, petale de floarea-soarelui și petale de trandafir) și unul întârziat, dar tot de vară, Surpriza de Paște (verbină, frunze de zmeur, izmă brună, urzică, gălbenele, albăstrele, nalbă și petale de floarea-soarelui).

Ca să participați la concurs, trebuie să răspundeți printr-un comentariu pe blog la întrebarea: Ce carte (cărți) v-ați propus să citiți în concediu (vacanță)?

Vă rog să lăsați un comentariu în josul acestui articol în căsuța de comentarii (nu pe Facebook și nici pe mail la adresa de contact) pentru că toate comentariile trebuie să fie într-un singur loc ca să participe la extragere. Concursul se va desfășura între 15-21 iunie, inclusiv. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți și anunțat printr-un mail și pe pagina de Facebook Blogul unei cititoare de cursă lungă, luni, 22 iunie.

Cel mai bine e să folosiți o adresă de mail validă pe care o verificați în mod constant, întrucât în cazul în care, timp de o săptămână de la anunțare, nu primesc răspuns cu datele de contact, voi alege alt câștigător. Ar fi o idee bună să verificați și căsuța de Spam.

Premiul poate fi predat personal celor ce locuiesc în București și va fi trimis prin poștă în cazul în care câștigătorul este din provincie (pe teritoriul României).

Multă baftă tuturor!

UPDATE: Câștigătoarea concursului este Irinel Constantinescu. Felicitări, Irinel, și mulțumesc tuturor pentru comentarii! Vă doresc o vară plină de lecturi frumoase!

Comentarii

Am multe carti pe lista \"de citit\" pentru aceasta vara, dar, din ce am observat, nu prea reusesc sa ma tin de ea, mereu ma atrag alte carti. Sunt tare curioasa sa citesc Sticletele, pe care o vroiam de mult tradusa in romana, iar dupa ce am citit si recenzia ta, am devenit si mai curioasa. Asta ca sa aleg doar o carte...

Roxana

15 iun. 2015

Felicitari pentru munca care o depui cu acest blog literar si pentru numarul mare de urmaritori.Cartea care mi-am propus sa o citesc in concediu este Femeia comestibila de Margaret Atwood.

rosia_lady

15 iun. 2015

Deşi o să încerc să mai termin de citit din cărţile începute deja (mai am nişte SF-uri, nişte Houellebecq), cu siguranţă o să încep în vacanţa asta încă vreo trei cărţi: Liturghia neagră şi În răspăr (ambele ale lui J.-K. Huysmans), plus Hoţul cuantic a lui Hannu Rajaniemi.

Sunt destule cărți pe care îmi doresc să le citesc în vacanța de vară, dar câteva la care îmi doresc să ajung cât de curând sunt: „Numele vântului” de Patrick Rothfuss, „Portretul lui Dorian Gray” de Oscar Wilde și „Minunea” de R.J.Palacio.Felicitări pentru urmăritori, la cât mai mulți, și mulțumim de concurs!

Sara

15 iun. 2015

Eu mai am vreo 2 cărți de-ale lui Musso. Am zis să nu-l citesc chiar încontinuu și așa am mai alternat cu alți scriitori, dar sper ca să apuc să termin și cărțile lui cât mai curând. :)

-\"Legea copiilor\" - Ian McEwan-\"Întâmplări şi personaje\" - Florin Lăzărescu- \"Oona şi Salinger\" - Frederic Beigbeder- \"Sticletele\" - Donna Tartt ...ar mai fi atâtea...

Cristina M.

15 iun. 2015

Salut. Cartea mea de vara este cea mai noua creatie a lui Stephen King - Finders keepers.

Violeta

15 iun. 2015

Pentru că la mine concediul ţine trei luni am hotărât ca să mă împrietenesc cu marii clasici, deja mi-am achiziţionat colecţia Dumas şi multe aletele pe părticele. :DO să fie un concediu în care în fiecare seară voi adormi în braţele unui curajos personaj!

Calacan Bianca

15 iun. 2015

as vrea sa citesc in aceasta vacanta: \"Culoarea purpurie\" - Alice Walker, \"Petru cel mare. Viata si lumea lui\" - Robert K. Massie, \"Viata acestui baiat. Memorii\" - Tobias Wolff si \"Legile frontierei\" -Javier Cercas.

roberts

15 iun. 2015

Vara mea o sa înceapă destul de tarziu asa ca mi-am rezervat-o doar pentru ce-i mai bun: Femeia de Hârtie, Lumina dintre Oceane, Memoriile unei fete cuminti, Broaste si Maestrul si Margareta.

Oana Ungureanu

15 iun. 2015

Margaret Atwood-Ochi de pisică, Graham Green-Sfârşitul unei iubiri...şi multe altele. Timp să am. Multumim pentru concurs, dragă Laura. Să ai o zi frumoasă!

Marina Golea

15 iun. 2015

Invitatia la vals - Mihail Drumesc, Gradina uitata - Kate Morton

Cotic Catalina

15 iun. 2015

Pentru vacanta asta mi-am propus sa citesc "Douazeci de ani in Siberia" de Anita Nandris.

Cristina

15 iun. 2015

Pentru vacanta mi-am propus sa citesc:\"De veghe în lanul de secară\",\"Hotul de cărti\",\"Împaratul muștelor\",\"Viața pe un peron\".

cornelia

15 iun. 2015

In vacanta mi-am propus sa citesc tabara de louis sachar si piatra lunii de wilkie collins.

sarosi irina

15 iun. 2015

Cartea schimbarilor si Teoria norilor

AnaFelicia

15 iun. 2015

vara aceasta mi-am propus sa citesc multe carti, asta ca sa recuperez timpul pierdut :D seria Alina Marinescu, Anotimpul pumnalelor, Maestrul si Margareta, carti politiste de la editura Trei si, de ce nu, daca am noroc, cartea Sticletele :)

ioana alexandra

15 iun. 2015

Lista mea de lecturi este foarte lungă pentru că mi-am propus să citesc peste 50 de cărți vara asta. Nu o să înșir toate titlurile pentru că nu sunt nici eu convinsă asupra lor, dar câteva dintre ele sunt:Victor Hugo - MizerabiliiDonna Tart - Sticletele Camelia Cavadia - VinaG. Flynn - Locuri întunecateGunter Grass - Toba de tinicheaMaria Duenas - Ce avem și ce uitămMargaret Atwood - Mireasa hoțomanăIrving Stone - Agonie și extazCella Serghi - Pe firul de păianjen al memoriei ș.a.

Andreea Chiuaru

15 iun. 2015

toata seria Urzeala tronurilor

voicu geanina

15 iun. 2015

Lista mea de vacanță vreau sa fie pestriță. Conține Mo Yan, Coetzee, Peixoto, Tavares și poate ceva literatură autohtonă. Oricum, în materie de literatură sunt imprevizibil. :)

Andrei

15 iun. 2015

Lista mea este destul de lunga si complexa,contine atat ceea ce numim \"clasici\" , cat si alte genuri.Insa mi-am propus sa citesc Sticletele de Donna Tartt,si mi-ar placea sa raman cu o amintire in plus legata de aceasta carte,aceea ca am primit-o de la o persoana pe care o admir. :)

Diana Mocanu

15 iun. 2015

Pentru aceasta vacanta mi-am propus sa citesc Magisterium.Testul fierului de Holly Black & Cassandra Clare, Marea călătorie a lui Amy si Roger, Al cincelea val de Rick Yancey, The Great Gatsby, Moll Flanders- Daniel Defoe, The war of the worlds- H. G. Wells si inca vreo 10 carti. <3

Arachne

15 iun. 2015

Cimitirul de piane-José Luis Peixoto

klau

15 iun. 2015

Zeruya Shalev - Thera si Farame de viataJose Saramago - Intermitentele mortiiJ. M. Coetzee - Dezonoare

Maria

15 iun. 2015

Soumission, Michel Houellebecq! Si, daca poti sa crezi, Sticletele - chiar azi spuneam asta! :)

Cartile alese pentru concediu sunt : 1. Vina de Camelia Cavalda2. Medeea si copiii ei de Ludmila Ulitkaia3. Ce-am facut cand am tacut de Andreea Esca

Sticletele de Donna Tartt, Supunerea-Michel Houellebecq

Recuzita de vacanta cuprinde: Fetitele. Rude sarmane-Ludmila Ulitkaia, Neintelegerea- Irene Nemirovski, Insuportabila usuratate a fiintei- Milan Kundera....

Daniela Stoica

15 iun. 2015

În principiu,mi-am propus să citesc multe cărți scrise de autori români, pe care i-am descoperit recent : Camelia Cavadia, Cosmin Cârciova, Ana Săndulescu. Și să-mi completez colecția de cărți Cristina Nemerovschi. Va fi o vară plina!

Kruppa Madalina

15 iun. 2015

,,Plexus\"-Herta Miller si ,,Istanbul\"- Orhan Pamuk

natalita

15 iun. 2015

Nu mi-am propus ceva anume.,dar cu siguranta voi citi De neinvins-Laura Hillenbrand.

Ingrid

15 iun. 2015

Carti pastrate pentru vacanta:Copiii de faina, Ekeanor&Park;,Inima de cerneala si Razboiul ciocolatei.

Diana

15 iun. 2015

Ludmila Ulitkaia - \"Medeea si copiii ei\"Zeruya Shalev - \"Sot si sotie\", \"Thera\"Liliana Lazar - \"Pamantul oamenilor liberi\"

Oana Dima

15 iun. 2015

Buna! Cartile pe care mi-am propus sa le citesc in aceasta vara//vacanta sunt in primul rand:\"Pazitoarea tainei\" si \"Orele indepartate\" de Kate Morton.\"Ucenica si maestrul\" de Vikas Swarup \"Sub luna de sofran\" de Nicole C. Vosseler Sper sa reusesc sa le citesc pe acestea...si poate si altele in plus :)Seara frumoasa si la cat mai multi prieteni pe Facebook!

Roxana I

15 iun. 2015

Detectivii salbatici, Papagalul lui Flaubert, Jucatorii lui Cortazar si Tobie Lolness sunt pe lista mea de lectura. Insa lista se poate prelungi (concediul e foarte lung) :)

Ioana B

15 iun. 2015

Dans dans dans, Haruki Murakami

Radu Găvan

15 iun. 2015

Sa citesc toate cartile din seria Harry Potter.

Baban Alexandru

15 iun. 2015

Secretele minții de milionar de T. Harv Eker.Miultumesc!

Janina Ramona

15 iun. 2015

Chiar Sticletele - Donna Tartt

Mayamaria

15 iun. 2015

Pana acum am pe lista de carti : ”Notre Dame de Paris” de Victor Hugo , ”Testul psihopatului: O calatorie prin industria nebuniei” de Jon Ronson si cartile din programa de Bac.

Teodora Baluta

15 iun. 2015

Middlesex de Jeffrey Eugenides, Abatorul Cinci de Kurt Vonnegut, Lolita de Vladimir Nabokov și Viața lui Pi de Yann Martel.

As vrea sa citesc Pădurea norvegiană -de Haruki Murakami ( pentru ca am citit multe opinii frumoase despre ea, astfel incat sunt curioasa ) si cateva carti ale autoarei Isabel Allende, care a devenit de ceva timp autoarea mea preferata.

Chiar azi doream sa imi comand Sticletele - dar uite ca m-am razgandit si astept cumintica :)Este prima pe lista mea de vara, urmeaza : Varlam Salamov - Povestiri din Kolima, Simon Sebag Montefiore - Tanarul Stalin, Corina Ozon - Zilele/ noptile amantilor.

Problema Spinoza

Stef

15 iun. 2015

În primul rând, te felicit pentru tot ce ai realizat.În al doilea rând, îţi mulţumesc pentru concurs.Răspunsul: Soni de Andrei Ruse, Lolita de Nabokov, Life of Pi de Yann Martel, măcar o carte de Kazuo Ishiguro şi Julian Barnes, Cu sânge rece deTruman Capote, Neuromantul de William Gibson (de la Paladin, traducerea e foarte bună), 1984 de George Orwell, Câte ceva din ce a scris Traian Tandiu, G. Bivolaru şi Stephen Hawking. Şi lista continuă. Timp să avem :DÎn final îţi urez o săptămână cât mai productivă.

Den St

15 iun. 2015

\"Dragoste in vremea holerei\" - Gabriel Garcia Marquez, \"Lolita\" - Vladimir Nabokov

Adriana

15 iun. 2015

Vrau sa citesc The lucky one de Nickolas Sparks, !3 reasons why de Jay Asher, Before i fall de Sarah Dessen.

Alina

15 iun. 2015

Vina- Camelia Cavadia

Viezure Ioana

15 iun. 2015

Greu de ales..Sunt multe carti pe care vreau sa le iau in concediu..cea mai potrivita ar fi Viata de poveste a lui A.J.Fikry de Gabrielle Zevin :)

Lazăr Cosmin

15 iun. 2015

Cold Comfort Farm si mai incolo Peter Mayle (Provence de la A la Z si Provence pentru totdeauna)...

Iordana Ferent

15 iun. 2015

\"Prea multa fericire\"-Alice Munro \"O zi\"-David Nicholls\"Bastarda Istanbulului\"-Elif Shafak

Buna!Vara aceasta imi propun sa citesc ( si sper sa reusesc sa citesc tot ceea ce imi propun) urmatoarele carti : Nimeni alaturi de mine (Nadine Gordimer), Granitul rece (Suart MacBride), Sticletele (Donna Tartt), Femei singure(Cesare Pavese), Pentru mine nu exista viata fara tine (Asli Tohumcu), O femeie de succes (Pamela Morsi), Fetita cu ochi albastri (Michel Bussi) , iar dupa ce o sa le termin o sa citesc urmatoarele carti de pe wishlist-ul meu.

Maria A

15 iun. 2015

Cartile alese de mine pentru un concediu plin de relaxare sunt: 1. Maidanul cu dragoste - G.M. Zamfirescu 2. Femei care iubesc prea mult - Marie Haddou 3. Iubim - Octav Dessila

Irina Ruxandra

15 iun. 2015

Pentru concediu eu am ales cartea \"Experiment\" de Veronica Roth pentru că mi-au plăcut foarte tare celelalte doua volume \"Divergent\" și \"Insurgent\".

Minciu Ingrid

15 iun. 2015

Vara asta vreau sa citesc : Fata cu cercel de perla - Tracy Chevalier, O viata linistita -Kenzaburo Oe si Zero grade Kelvin, Adrian Schiop

Vara asta vreau sa ma delectez cu:Doctor Faustus de Thomas Mann,Sticletele de Donna Tartt,Viata de poveste a lui A.J Fikry de Gabrielle Zevin,Jurnal filozofic de Noica.si wishlist-ul continua...

Ars Alchimica- Paracelsus, Noi- Evgheni Zamiatin, Cicero- Despre prietenie

Pervertirea de Cristina NemerovschiMoarte Subita de J. K. Rowling

Am o lista foarte lunga, in primul rand as vrea sa citesc cartile pe care mi le- am cumparat de la cel mai recent Bookfest : " Eseu despre orbire"- Saramago, " Evanghelia lui Iisus"- Saramago, " Alesul"- Thomas Mann, " Cojocelul alb"- Melville, " Cronica pasarii arc"- Murakami, " Dans, dans, dans"- Murakami, " In cautarea oii fantastice"- Murakami, dar as vrea si sa recitesc tot ce am in casa Dostoievski pentru ca am impresia ca l-am citit prea devreme si nu l-am aprofundat cum trebuie, cu atentie si asocieri cu alte lecturi, aceasta mi-am propus-o cu mult timp in urma.

Cristina

15 iun. 2015

Cărți de citit pentru vacanță:”Vina ”- Camelia Cavadia”Femeia De Hartie„ - Rabih Alameddine”Studii despre iubire”- José Ortega y Gasset”Punct contrapunct” - Aldous Huxley”Frunze uscate”- -Aldous Huxley”Trei dinși din față”= Marin Sorescu”Nimeni nu se salveaza singur” - Margaret Mazzantini”Despre Arta Fericirii” - Christophe Andre”Corespondenta Freud ”– Jung„Jocul ingerului ”- Carlos Ruiz Zafon„Arta Fericirii. Manual De Viata” - Sanctitatea Sa Dalai Lama. Howard C. Cutler”Foc” - Anais Nin„Femei Singure„ - Cesare PaveseOona & Salinger Frédéric Beigbede

Andreea Neaună

15 iun. 2015

John Green-sub aceeasi stea. Ken follett- stalpii pamantului

Cu mana pe inima, din tot sufletul iti marturisesc ca inca de cand a castigat premiul Pulitzer pentru Fictiune in 2014 ma gandeam ca trebuie sa o citesc.Iar tu m-ai convins apoi cande ai vorbit de ea cu ocazia Bookfest-ului. Chiar mi-as dori s-o citesc in vacanta savurand un ceai Elixirul Verii :-)

maria floroiu

15 iun. 2015

Mi-am planuit sa citesc in primul rind \'\'Linistea vorbeste \'\'de E. Tolle.

Rosca Valentina

15 iun. 2015

Suita franceza - Irene Nemirovsky sau Accidental -Ali Smith

Simona

15 iun. 2015

O alegere inspirată pentru vacanţă ar fi \"Cimitirul\" de Teleşpan.

Vreau sa citesc cat mai multe din cartile pe care le am si in acelasi timp sa-mi completez Goodreads Reading Challenge de anul asta.Ar trebui sa termin seriile incepute,dar vreau sa fie lecturi cat mai diverse.Niste carti pentru care nu mai am rabdare sunt:\"Will Grayson,Will Grayson\"de John Green si David Levithan (si celelalte carti de David Levithan care le am);\"The Shining\" si \"Doctor Sleep\"de Stephen King,cat mai multe romane horror\\thriller;niste filosofie,\"Pe culmile disperarii\" si \"Ispita de a trai\" de Emil Cioran,niste fantasy,vreau sa incep seria \"Tronul de clestar\" de Srah J. Maas (si o sa-mi achizitionez in curand si \"A court of thorns and roses\"),fantasy,vreau mult sa citesc seriile Cassandrei Clare,\"Instrumente mortale\"si \"Dispozitive infernale\";putina literatura contemporana,de ce nu de la autori romani,\"Fata in palme\" (continuarea seriei Convergent) de Oana si Maria Heller,fictiune istorica,\"Hotul de carti\" si \"Printre tonuri cenusii\"...astea sunt doar cateva dintr-o lista lunga :)

Cosmin Torac

15 iun. 2015

Vreau sa citesc Hotul de carti,Cerul e pretutindeni,Cronica zeitei si Starters.

Maria H.

15 iun. 2015

În căutarea sineluiCiudată e lumea până la urmăVulpile în vieRegii blestemațiOchi holbați și păr vâlvoiDinți albiAcestea sunt obiectivele mele imediate. Ah, sper să fie și Sticletele :D

Ioana

15 iun. 2015

In primul rand, lasa-ma sa iti spun ca ador blogul tau, este unu dintre putinele bloguri cu carti pe care le citesc cu mare drag.Lista mea de To Read este mereu (aproape) infinita, dar in urmatoarele saptamani am in intentie sa ma ocup si de cartile mele proprii si personale (din moment ce mereu mi se par mai interesante cele imprumutate de la biblioteca), printre care ,,Pendulul lui Foucault\" al lui Eco si ,,Cele patruzeci de legi ale iubirii\", de Elif Shafak.Lista, ca intotdeauna, ramane deschisa, iar pentru asta are si blogul tau o buna parte din ,,vina\" :)

Alexandra

15 iun. 2015

Pentru vacanta (si pentru toata vara) in primul rand Sticletele de Dona Tartt si Vina de Camelia Cavadia, iar wishlist-ul continua cu: Inima cusuta de Carole Martinez, Femeia de hartie-Rabih Alameddine, Onoare-Elif Shafak, Fetita care se juca de-a Dumnezeu-Dan Lungu, Fetita cu ochi albastri-Michel Bussi, Draga viata si Ura, prietenie, dragoste, casatorie de Alice Munro, si nu in ultimul rand Sissi. Biografia imparatesei Elisabeta de Austria-Angeles Caso.

Revin ..... Femei care iubesc prea mult - Robin Norwood.... de Marie Haddou sunt altele

Irina Ruxandra

15 iun. 2015

Bună seara. În acest concediu, mi-am propus să citesc cea mai mare parte a lucrărilor lui Lucian Blaga, inclusiv pe cele filosofice, și cîțiva scriitori japonezi, printre care Yasunari Kawabata și Ishiguro Kazuo.La acestea, se vor adăuga mai multe cărți pentru copii. :)

Carmen Bădură

15 iun. 2015

Pentru vacanta \"Private, agentia de investigatii\" de James Patterson si Maxine Paetro. Dupa \"Timisul nostru special\" de Florin Lazarescu si \"Conacul Bântuit\" de Jonathan Stroud...de moment si poate ca.....;)

Enric

15 iun. 2015

Pentru vacanță recomand „Interviu cu un vampir” de Anne Rice, o lectură ușoară. Mi s-a părut fascinantă cartea.

Cătălin

15 iun. 2015

Buna seara!in acest concediu as vrea sa citesc :\"Farâme de viața\"-Z.Shalev,\"Sunca pe pîine\"-C.Bukowski.

Anca S.

16 iun. 2015

Kate Morton- Orele indepartate si Antonio Lobo Antunes- Inima Inimii

Alexxa

16 iun. 2015

Imi doresc sa-mi incep vara cu cartea \"Women who run with the wolves\" de Clarissa Pinkola Estes. Cred ca va fi o lectura zguduitoare.

Prus Andreea

16 iun. 2015

Lords of finance - Liaquat Ahamed

Cazan

16 iun. 2015

Moby Dick - Herman Melville

Mihai V.

16 iun. 2015

Casele vieților noastre Ed Humanitas și nu numai :)

Mi-am propus sa citesc Fotograful curtii regale si Copila - Stea

Mi-am propus sa citesc Apa pentru elefanti de Sara Gruen si George Orwell 1984

Anda

16 iun. 2015

In aceasta vacanta eu mi-am propus sa citesc mai mult cu fetita mea deci sunt carti pt copii :)

Vlad Narcisa

16 iun. 2015

Mi-am propus sa citesc cat mai multe carti de Stephen King

Cornelia Pop

16 iun. 2015

The Thorn Birds / Pasărea Spin este cartea propusa sa o citesc!

Lazar Anca

16 iun. 2015

Frumoasele străine de Mircea Cartarescu

Adi

16 iun. 2015

Buna.Mi-am propus sa citesc mai multe cărți.Malad de Alexandru Voicescu,Alice si O sa ma cunoști de undeva de Petronela Rotar,Spitalul celor pierduți in iubire de Rucsi Stevens,Mr.Mercedes de Stephen King,Police de Jo Nesbo,Just One Evul Act de Elizabeth George,seia Moltalbano a lui Andrea Camilleri.

Mela R.

16 iun. 2015

Seria Outlander de Diana Gabaldon

Adela Cacovean

16 iun. 2015

Mi-am propus sa citesc Isabel Allende ( am inceput acum una \"Ines a sufletului meu\" care ma face sa vreau sa citesc mai multe carti ale autoarei):) si \"Jurnalul Annei Frank si Sticletele, dar si Michel Houellebecq\"Supunere\".

Monica

16 iun. 2015

\"Femeia de hartie\", \"Numarul zero\" , \"Orizontul\" si daca mai este timp, bineinteles \"Sticletele\"

Eugenia David

16 iun. 2015

Siddhartha - Hermann Hesse

Cristiana

16 iun. 2015

Scenariu pentru dragoste - Ana Damian

Corina Costache

16 iun. 2015

In primul rand - yeyyyy aniversare ! In al doilea rand - yeyyy pot sa ma inspir de la altii pt idei de carti pt concediu :PSi ce mi-am propus eu - Moving pictures de Terry Pratchett ( am citit acum vreo luna prima mea carte de el, Small Gods si m-am indragostit iremediabil ). Si pt sesiunea non- fiction - tot rasfoiesc de ceva vreme si mi-am propus sa termin - Imparatul tuturor bolilor de Siddhartha Mukherjee.

irina

16 iun. 2015

Pentru vara aceasta am pregatit sase carti pe care sper sa nu le termin prea repede :) Am inceput azi Vanatorii de zmeie de Khaled Hosseini apoi voi continua asa: Cum sa te indragostesti de Cecelia Ahern, Marile minciuni nevinovate de Liane Moriarty, Mesagerul de Markus Zusak, Fata din tren de Paula Hawkins, Maine de Guillaume Musso si am primit cadou Dragoste virtuala de Daniel Glattauer pe care probabil o voi citi la sfarsit.

Ioana Petru

16 iun. 2015

În această vacanță mi-am propus să citesc Hoțul de cărți de Markus Zusak

Elena

16 iun. 2015

Lista mea de lectură este foarte lungă și încă se adaugă titluri. Mereu îmi spun că nu voi mai cumpăra cărți și că voi citi doar ceea ce am deja în bibliotecă, dar mereu tentația și ofertele câștigăO să citesc foarte multe cărți ale autorilor români, cărți ale uor autori foarte cunoscuți, dar pe care nu am avut curaj să-i citesc până acum: Murakami, Agatha Christie, poate King, Rodica Braoveanu sau Dostoevski. Timp să fie, căci cărți bune de citit vara asta sunt foarte multe.Mulțumesc pentru concurs!

Laura

16 iun. 2015

Pe lista de vacanta am deocamdata urmatoarele patru carti: Jumătate de soare galben de Chimamanda Ngozi AdichieA treisprezecea poveste de Diane SetterfieldCel care mă așteaptă de Parinoush SanieeNemîngîiaţii de Kazuo Ishiguro

Alina B.

16 iun. 2015

Jocul Ripper al lui Allende, Viata de poveste a lui A.J. Fikry de Zevin, In pielea unei jihadiste de Erelle.

Diana

16 iun. 2015

Sânge de cerneala- Cornelia Funke

Andreica Daniel

16 iun. 2015

Bună, În vacanta ce urmează mi am propus sa citesc\" Lacrimi și crize de furie \" de Aletha Șolter.

Pentru vacanţa care bate la uşă ar fi aşa:Tavares, Cinci plimbări prin cartierBeauvoir, Criză la Moscova...şi, poate, Sticletele :)

Carmen

16 iun. 2015

Pe lângă muntele de cărți scrise de Murakami de care nu mă pot desprinde, mi-am propus ca vara aceasta neapărat să citesc și Toba de tinichea a lui Gunter Grass. Abia aștept! ^_^

Oglinda Elena

16 iun. 2015

Am o listă lungă pentru vara asta, pe lângă cărţile luate la Bookfest:\"The Miniaturist\" de Jessie Burton\"Frank Einstein şi motorul cu antimaterie\" de Jon Scieszka\"Cum să faci să NU citeşti în vacanţa de vară\" de Tommy Greenwald\"Numără stelele\" de Lois Lowry\"Flora şi Ulise\" de Kate DiCamillo\"Oraşe de hârtie\" de John Green\"Lumina dintre oceane\" de M.L. Stedman\"Fiica lui Hokusai\" de Katherine Govier\"Autobiografia lui George Muller\"\"Refugiul\" de Corrie ten Boom\"Pericolele unei credinţe superficiale\" de A.W. Tozer\"Oameni obişnuiţi, credinţă extraordinară\" de Joni Earekson Tada\"Preotul Iosif Trifa - o viaţă de propovăduitor al lui Hristos\" de Pr. Gheorghe Gogan\"Autobiografia lui Gypsy Smith\"\"Grija pentru suflet\" de John Ortberg\"Charles Spurgeon - predicatorul poporului\" de Peter Morden\"Lumea: teren de joacă sau câmp de luptă?\" de A.W. Tozer\"Pregătire pentru revenirea lui Isus. Trăieşte nădejdea binecuvântată în fiecare zi\" de A.W. Tozer

Irina T

16 iun. 2015

In aceasta vacanta mi-an propus sa calatoresc cu ajutorul cartilor. Pentru a realiza acest lucru, voi citiSapte ani in Tibet, carte scrisa de Heinrich Harrer, Regiba Sudului de Arturo Perez-Reverte si Copila de zapada de Eowyn Ivey.

Podeanu Maria

16 iun. 2015

Sa speram ca va fi un comentariu cu noroc :) caci tare mi-ar placea sa castig cartea asta. Pentru vara asta lista e lunga, dar cel mai important ar fi sa apuc sa recitesc Contele de Monte Cristo, sa citesc Pasari de prada de Vintila Corbu, ceva de Vlad Musatescu.. orice, 3 intr-o barca de Jerome K.Jerome, Muntele vrajit de Thomas Mann, si.. poate ceva noutati cum ar fi Fata din tren :) aa.. si musai ceva nordic, politist. Asa in mare asta ar fi. Merci!

Andreea Bunescu

16 iun. 2015

As dori sa citesc Hotul de carti, Divergent si Orase de hartie.

Eu vreau neaparat sa citesc si orele indepartate, al lui Kate Morton E singura dintre cartile ei pe care nu am apucat sa o citesc.

Alexandra Bohan

16 iun. 2015

Eu vreau sa citesc Jurnalul Annei Frank

Tatal celuilalt copil si Sub aceeasi stea am in plan pentru concediu. :)

Claudia

16 iun. 2015

Mulțumim pentru concurs! Vara asta am pe listă deja "Interpretarea viselor" de Sigmund Freud, "Pas cu pas" K. I., "Și porumbeii vorbesc englezește" S. Kelman și altele, în funcție de timp. Îmi doresc mult și cartea "Sticletele". :)

Mi-as dori tare mult sa citesc \"printre tonuri cenusii\"-Ruta Sepentys

Am zis de o mie de ani ca o sa termin de citit Intelepciunea psihopatilor de Kevin Dutton.

pauna oana

16 iun. 2015

Buna Laura,felicitari pentru 5000 si la cat mai multi fiindca meriti din plin. De citit, sper sa citesc cat mai multe.Am si Sticletele pe lista, apropo.Si multe alte recomandari venite de la tine.Succes in continuare! Cu mare drag...

Cristina

16 iun. 2015

\"Maestrul de go\" de Yasunari Kawaba, \"Hotul de carti\" de Markus Zusak si seria \"Dispozitive infernale\" de Cassandra Clare

Valentina BV

16 iun. 2015

Mi-am propus ca dupa se sesiunea de examdne sa citesc Psihologia de zi cu zi de Kenneth T. Strongman ;)

Antonela

16 iun. 2015

Shantaram de Gregory David Roberts

As vrea sa citesc Hoţii de frumuseţe, de Pascal Bruckner

Mi-am propus sa citesc Eleganta ariciului- Muriel Barbery.

Mada

16 iun. 2015

Mi-am propus sa citesc Pădurea norvegiană, de Haruki Murakami.

Diana

17 iun. 2015

Printre altele, Umberto Eco, „Numărul zero” și „Iubiri caraghioase”, Milan Kundera.

Adrian B.

17 iun. 2015

Pe lista mea de vacanta sunt cateva carti de Carlos Ruiz Zafon. In plan sunt si cartile de specialitate, recomandate pentru viitoarele mamici, deoarece anul acesta astept un bebe.

Mihaela Ciobanu

17 iun. 2015

Seria Cantec despre Gheata si FocSeria Divergent

Alexandra M.

17 iun. 2015

În vacanța asta mi-ar propus să erodez măcar parțial colina de pe noptieră alcătuită din straturi succesive de ficțiune și non-ficțiune: Seneca - \"Epistole către Lucilius\", Elif Shafak - \"The Architect\'s Apprentice\", Michael Sandel - \"Justice\" și autobiografia lui Simone de Beauvoir.

Diana M

17 iun. 2015

Vreau sa citesc:Jandy Nelson Cerul e pretutindeni, R.J. Palacio Minunea.

Andreea Andreea

17 iun. 2015

In concediu mi-am propus sa citesc cartea \" Casa Intunericului \" de Stephen King, scriitorul meu preferat.

Îmi doresc să citesc o mulțime de cărți în această vară, dar primele pe listă ar fi Istoria iubirii de Nicole Krauss și Laur de Evgheni Vodolazkin. Felicitări pentru blog și la câți mai mulți cititori!

Simona Ilieș

17 iun. 2015

”Mitraliera de lut” de Victor Pelevin și ”Peștera” de Jose Saramago, mi-am propus să le citesc.

Imi doresc sa citesc Andreea Esca - „Ce-am fãcut când am tãcut”

Gavriloi Adina

18 iun. 2015

As vrea sa citesc Felii de lamaie de Anca Vieru :)

Sarion Cristina

18 iun. 2015

In vacanta imi doresc sa citesc CULOAREA SENTIMENTELOR de KATHRYN STOCKETT si ZARAZA de ANDREI RUSE

Rodica Granpier

18 iun. 2015

Bună, Laura! Deocamdată voi citi Copila-stea, pe care mi-am comandat-o după ce am citit review-ul tău. Mi-ar plăcea mult să citesc si Sticletele, desigur. Si multe alte cărți pe care ni le recomanzi tu cu multă generozitate.Vacanță plăcută!Simona

Simona Negoescu

18 iun. 2015

Nu-mi place sa fac liste de lectura, citesc mereu ce mi se pare potrivit intr-un anumit moment. Imi doresc sa gasesc momentul potrivit pentru a citi \"Constelatia fenomenelor vitale\" de Anthony Marra.

Larissa LUICA

18 iun. 2015

Lista de lecturi pentru vacanță include ”Casanova - Povestea vieții mele”, ”Șotronul” - Cortazar, ”La furat de cai” - Per Petterson și ”Eleganța ariciului” de M. Barbery

mihaela istrate

18 iun. 2015

In aceasta vara mi-am propus sa citesc \"Conversatie la catedrala\" de Mario Vargas Llosa\", \"Insula de sub mare\" de Isabel Allende si ... \"Sticletele\" de Donna Tartt.

Paula Paun

18 iun. 2015

Eu as vrea sa citesc seria \"Cantec de gheata si foc\" si cat mai mule carti de Agatha Christie si Stephen King :)

Ionescu Raluca

18 iun. 2015

As vrea sa citesc foarte multe carti,dar in special:Fluturi de Irina Binder și Aurul spartanilor de Clive Cussler.

In vacanta vreau sa citesc : \"Fata din tren\" de Paula Hawkins si seria Hunger Games :)

Alina Pustan

18 iun. 2015

vara asta sunt pe russian mood: ON :) As vrea sa citesc \"Idiotul\" de Dostoievski si \"Razvoi si pace\" de Tolstoi si ce imi mai pica in mana clasic si rusesc.

Imi doresc sa citesc cartea \"Retete de jocuri. Retete de jocuri. De ce si cum sa te joci cu copilul tau - Lawrence J.Cohen\"

Loredana

18 iun. 2015

In aceasta vara mi-am propus sa citesc \"Razboi si pace\", precum si cartile ramase necitite, scrise de Octavian Paler. Insa vara e lunga si vor mai aparea si alte carti pe lista.

Vara asta neaparat trebuie sa citesc mai mult Soljenitin!

Mihaela Ciocan

18 iun. 2015

Peter Mayle-\" Un an bun\" pentru ca este o restanta mai veche si imi este extrem de dor de Franta .

Murgu Luana

18 iun. 2015

De veghe in lanul de secara - J.D. SalingerDragoste in vremea holerei- Gabriel Garcia MarquezEu sunt Malala - Malala Yousafzai, Christina Lamb

Elisa Moldovan

18 iun. 2015

Peste 3 saptamani plec cateva zile din tara si avand in vedere ca cel putin la intoarcere am sa stau 4 ore in aeroport (intre legaturi), nemaipunand la socoteala timpul pe care oricum il petrecei in aeroport si in avion... am sa iau cu mine "Dr. Sleep" - Stephen King. Dar am sa mai plec din Bucuresti cateva zile la Sibiu, la Rasnov, la Alba Iulia si ma gandesc sincer sa citesc colectia "Amber" - Roger Zelazny :)

Ileana Drop

18 iun. 2015

Salut,Laura.Am descoperit blogul tau de curand si m-a surprins in mod placut calitatea lecturilor pe care le faci precum si multimea informatiilor literare si culturale pe care cititorul le poate descoperi urmarindu-ti postarile.O sa te urmaresc in continuare cu multa placere.Acum citesc \"Clopotul de sticla\" de Sylvia Plath

monica grigore

18 iun. 2015

Lista mea de vacanta e destul de lunga, dar prioritatile sunt doua carti inspirate de pe blogul tau: Laur si chiar Sticletele :) Si sper sa reusesc sa ma imprietenesc cu Philipa Gregory si sa apuc sa citesc si Meg Wolitzer- Interesantii.

Criste Simona

18 iun. 2015

Se numeste \"(re)imprieteneste-te cu mancarea\" am primit-o cadou si vorbeste despre psihologia mancatului. Sunt foarte curioasa ce aduce nou☺

aurelia dumitru

18 iun. 2015

In vacanta o sa citesc Vei fi acolo? de Guillaume Musso, Hotul de carti de Markus Zusak, Draga viata de Alice Munro.

Denisa Ivascu

19 iun. 2015

Buna, Laura!In aceasta vacanta mi-ar placea sa citesc Fluturi, de Irina BINDER, Cerul e pretutindeni, despre care am auzit atatea in ultimele luni, dar si Sticletele, de ce nu?! Tocmai pentru ca nu stiu chiar nimic despre subiectul cartii!Multumesc!

As vrea sa citesc O alta familie-Joana Trollope

Sava Iulia

19 iun. 2015

Cu siguranta voi citi Biblia. In rest, ce-mi cade in mana.

Dana

19 iun. 2015

Poate ca suna putin cidat, dar chiar aceasta carte, Sticletele, mi-am propus sa-l citesc in vacanta de vara, in plus niste carti de pedagogie pentru ca voi avea un examen la sfarsitul lui august.

monika erzsebet

19 iun. 2015

O buna prietena mi-a daruit „Roz tranchilizant” de Adam Alter. Astept cu nerabdare sa o citesc.

IleanaL

19 iun. 2015

Mi-am propus sa citesc o carte cu totul deosebita, Luntrea lui Caron, Lucian Blaga

Radu Dobre

20 iun. 2015

Vreau sa citesc 2 carti interesanteCe mult te-am iubit, Zaharia StancuJurnalul de la Paltinis

Pop Delia

20 iun. 2015

As vrea sa citesc Cella Serghi-Panza de paianjen. Si inafara de asta as mai vrea sa citesc carti dar nu stiu sigur titlurile. Voi citi cat de multe pot.

Nicolae Ioana

20 iun. 2015

O sa citesc: Maurice Druon, Regii blestemati si Diana Gabaldon, Ecouri dn trecut.

Paal Alexandru

20 iun. 2015

Vara asta as vrea sa citesc Mansfield Park de Jane Austen, dar mai intai trebuie sa termin seria Eragon de Cristopher Paolini. O alta carte pe lista de lecturi de vara e Maestrul si Margareta de Bulgakov.

Laura T

20 iun. 2015

\"Adulter\", de Paulo Coelho

Hriscu Cristina

20 iun. 2015

Interesantii - editura Trei

Dragos

20 iun. 2015

Nu prea îmi fac lite cu ce voi citi în perioada următoare pentru că sigur îmi pică altceva în mână şi nu mă ţin de ele. Dar aş vrea să citesc Mânia Fatimei de Ildefonso Falcones, Manuscrisul găsit la Saragosa, Necredincioasa, cât mai multe cărţi poliţiste şi de aventuri, Four de Veronica Roth, Portocala mecanică şi multe altele.

Anca Ciochină

20 iun. 2015

In aceasta vacanta imi propun sa termin seria Un cantec de gheata si foc de George R. R. Martin. Tot astfel, doresc sa citesc Padurea norvegiana de Haruki Murakami. Cu siguranta lista mea de lectura se va extinde, insa deocamdata sunt captata de lumea Westerosului.

Laura Pt

20 iun. 2015

As vrea sa citesc Hotul de carti.

Marton Monica

21 iun. 2015

Fata care a atins cerul de Luca di Fulvio ,Editura Rao .

Madalina .A

21 iun. 2015

Francoise Dolto - Femininul

Orbirea de Elias Canetti :)

Damaria Mara

21 iun. 2015

În primul rând să termin de citit cărțile începute: Femeia-oracol de Margaret Atwood, Sticletele de Donna Tart, Doamnele din Cehia de Michal Viewegh, Noi, copiii de la Bahnhof Zoo de Christiane F și... cartea matale ! Apoi m-ar tenta: Mozart se trezește de Eva Baronsky, Ne-am ieșit cu toții complet din minți de Karen Joy Fowler și A fost odată ca niciodată de Andrew Nicoll.

Marilena

21 iun. 2015

În aceasta vacanta,printre altele ,îmi doresc a citi cartea \"Jurnalul Annei Frank\"

Loredana

21 iun. 2015

Un băiat de pe lista lui Schindler- Leon Leyson

Bianca

21 iun. 2015

Vreau sa citesc \"Eseu despre luciditate\" de Jose Saramago dupa ce am citit \"Eseu despre orbire\" si ma tenteaza sa incep si Urzeala Tronurilor de George R.R. Martin :)

Mihaiu Roxana

21 iun. 2015

Aș vrea vara aceasta să citesc „Codul lui Da Vinci”- de Dan Brown.

Doina

21 iun. 2015

Uuuu... intrebare grea!! Sunt mai multe: Jurnalul Annei Frank, Mireasa hotomana de Margaret Atwood, Persepolis de Marjane Satrapi, First law de Joe Abercrombie... si parca imi face cu ochiul si Sticletele Donnei Tartt (il pazeam la reduceri online :P). Din pacate am si mult de invatat... :(

Simina

21 iun. 2015

\"Sangele florilor\" de A. Amirrezvani si \"Visul lui Joy\" de L. See. Si multe altele...

Ofelia

21 iun. 2015

Mai multe, dar cu siguranță va fi între ele cărțile lui Sega Namaste în India și Nepal.

Andrea Lihet

21 iun. 2015

Mai multe carti, una din ele ar fi \"Un veac de singuratate\" de Gabriel Garcia Marquez.

Mihaela

21 iun. 2015

M-ai nimerit la mare fix cu acest concurs :-DConcediul mult-visat (fiindcă este singurul dintr-un an) va sosi în august, iar marea provocare va fi să nu mă mai comport ca un workaholic și să fac bine să nu car laptopul sau ale unelte ale diavolului cu mine - ceea ce, firește, va face loc marii iubiri necorporale din viața mea: lumea cărților!Și, să vezi și să nu crezi, taman cartea ce-o pui tu la bătaie cu atâta grație este în capul listei mele de lectură, asta după ce ai lăudat-o, după ce m-am mai documentat și eu pe interneți despre ”dânsa”, și mai ales după ce-am aflat că are peste mia de pagini. Asta da carte de vacanță!(sper să mă primească în Wizz cu ea, dac-o câștig!)

Jules

21 iun. 2015

In aceasta vacanta mi-am propus sa citesc \"Razboi si pace\"

Divina Comedie - Dante Alighieri.

Filip Silviu

21 iun. 2015

Voi citi Adolescentul, Dostoievski!

Andreea Luiza

21 iun. 2015

Cronicile vulpii

alexandrina

21 iun. 2015

Printre altele: Cel care ma asteapta - Parinoush Saniee si In pielea unei jihadiste - de Anna Erelle.

Aldea Elena

21 iun. 2015

În vacanță am de gând să citesc seria Cronicile Vrăjitoarelor de Anne Rice.

Palel Cătălin

21 iun. 2015

Nu citesc in mod deosebit in vacanta; citesc constant, ori de cate ori `imi cere` sufletul si ori de cate ori pun mana pe-o carte cu...suflet. Totusi daca intrebarea e pusa pentru vacanta, cred ca N Steinhardt-Jurnalul fericirii.

Romaniuc Elena

21 iun. 2015

Seria Dune de Frank Herbert

Elena

21 iun. 2015

Voi citi Marin Preda - Cel mai iubit dintre pământeni .

violeta

21 iun. 2015

Trei ani in Romania. 1870-1873 - James William Ozanne

Liana Ionescu

21 iun. 2015

\"Contact\", Carl Sagan

Stela B.

21 iun. 2015

Mi-am propus sa citesc \"Sticletele\" de Donna Tartt. :)

Printre alte muuulte carti, mi-as dori sa citesc...¨Sticletele¨....ce altceva? :)

Lidia

21 iun. 2015

In concediul de vara mi-am propus sa citesc \"Camere de hotel\" de Anda Docea si \"Elizirul Dragostei\" de E.E.Schmitt. De abia astept! :)

Rozina

21 iun. 2015

Vara aceasta imi propun sa citesc \"Lumea vazuta de Garp\" de John Irving, \"Cantecul maorilor\" de Sarah Lark, \"Fata care a atins cerul\" de Luca di Fulvio si bineinteles \"Sticletele\".

Simona Kovacs

21 iun. 2015

Mi-am propus sa citesc \" Crima si pedeapsa\" de Dostoievski. :-)

badea emilia

21 iun. 2015

Mi am propus sa citesc \"Ochiul lumii\" de Robert Jordan.

Adina Roz

21 iun. 2015

Mi-am propus sa citesc seria Sange albastru de Melissa De La Cruz

Gaciu Nicoleta

21 iun. 2015

Mi-am propus sa citesc \"Ispasire\" de Ian McEwan.

Roxana B.

21 iun. 2015

Mi-am propus să citesc \"Când mă vei întâlni\" de Rebecca Stead.

Baciu Andrei

21 iun. 2015

\"Fetita care se juca de-a Dumnezeu\", de Dan Lungu este prima dintr-un lung sir.

iulia

21 iun. 2015

Mi-am propus sa citesc \'\'Solutia Schopenhauer\'\'- Irvin D.Yalom, \'\'Dumnezeitele din Moravia\'\'- Katerina Tuckova,\'\' Gluma\'\' si \'\'Nemurirea\'\' ale alui Milan Kundera.

Maria

21 iun. 2015

„Jazzul, o estetică a secolul XX”, de Gilles Mouellic.

Nona

21 iun. 2015

\"Eleanor & Park\" de Rainbow Rowell

Eliza

21 iun. 2015

\"Sulina fabuloasa\" - Petruta Teampau

Ana Maria

21 iun. 2015

Imi doresc sa citesc Marquez...mi-e dor de cartile lui. Nu stiu inca ce voi alege, insa pe lista este in mod clar Incredibila poveste a candidei Erendira si a bunicii sale fara de suflet. Abia astept acest moment!

Adelina Tomescu

21 iun. 2015

Pentru mine, nici o vacanta nu e suficient de lunga pentru a putea citi toate cartile pe care mi le propun. Totusi, cand se apropie vacanta, imi consult lista de carti \"de citit\" si incerc sa ma hotarasc carora sa le dau prioritate. Pentru vara aceasta am ales sa recitesc Magicianul, de John Fowles, o carte exceptionala care se afla pe primele pozitii in topul preferintelor mele, apoi o sa continui cu Ucigasul - Patricia Melo, Blaze si seria Turnul Intunecat - Stephen King. Sunt sigura ca nu imi ajunge concediul sa le pot termina, dar nu e nici o problema, il mai prelungesc.

Stoian Lavinia

21 iun. 2015

Avand in vedere ca sunt studenta la Drept,si am destul de putin timp pt lectura persoanala,nu-mi voi permite sa citesc prea multe carti.Vara aceasta mi-am propus sa citesc cateva carti de Paulo Coelho:Aleph,Vrajitoarea din Portobello,La rault Pierdra am sezut si am plans si bineinteles,Alchimistul.

Simona Mitroi

21 iun. 2015

As vrea sa citesc Idiotul de Dostoyevsky.

Alina R.

21 iun. 2015

Vara asta as vrea sa citesc cartile lui Sven Hasel .

Mirela

21 iun. 2015

Pervertirea de Cristina Nemerovschi

Mi-am propus sa citesc seria \"Grisha\" de Leigh Bardugo

Irinel, felicitări! Așteptăm să ne spui impresiile tale despre Sticletele. Și dacă ceaiurile sunt la fel de minunate precum arată. :)

Carmen

22 iun. 2015

Scrie un comentariu

Anuleaza

Abonează-te la

Newsletter