• „Să-ți cauți fericirea zilnic” - proverb din Egiptul antic

Noutăți literare 4-10 februarie 2019

Noutăți literare 4-10 februarie 2019

Noutățile literare ale săptămânii 4-10 februarie 2019.

Noutăți editoriale

ALL

Pisicile Războinice - Puterea celor trei. Cartea a XIV-a: Râul întunecat, de Erin Hunter.

 

CARTEA COPIILOR

Prima mea carte despre casele animalelor, de Eric Carle; Noapte frumoasă, omidă mâncăcioasă, de Eric Carle; Franz, Dora, fetița și păpușa, de Didier Lévy, cu ilustrații de Tiziana Romanin.

 

CARTIER

Săgeți. Poeme lirice și satirice, de Petru Cărare; Arta tradițională din Republica Moldova. Traditional art from Republic of Moldova, de Varvara Buzilă.

 

CASA

Cum e vremea azi?, de Imke Rudel, Anne Ebert; Să facem sport!, de Sandra Ladwig, Sigrid Leberer.

 

CORINT

Marea întrecere din biblioteca domnului Lemoncello, de Chris Grabenstein; Șapte lucruri importante, de Shelley Pearsall.

 

CURTEA VECHE

Maeștrii pierduți, de Linda Johnsen; Ea. Perspective feministe asupra societății românești, coord. Oana Zamfirache; Businessul, instrument pentru schimbare socială. În dialog cu Dalai Lama, de Sander G. Tideman.


DIDACTICA PUBLISHING HOUSE

De ce iubim câinii, de Kate May; Tifi Păpădie, cel mai bun prieten din lume, de Andreas H. Schmachtl; Aventurile lui Tifi Păpădie și ale prietenilor săi, de Andreas H. Schmachtl; Tilda Șoricela. Aventuri minunate pe Aleea Florilor. Partea I, Povești de toamnă și de iarnă, de Andreas H. Schmachtl; Brici, un arici mofturici, de Andrea Reitmeyer; Curaj, Ida!, Andrea Reitmeyer; Tobi vrea să fie mare, de Andrea Reitmeyer; Tomiță, un ghemotoc după un ghem, de Andrea Reitmeyer.


HERALD 

Arta de a trăi. Meditația Vipassana așa cum este predată de S.N. Goenka, de William Hart, S. N. Goenka; Reconstrucția. Cum să-ți refaci viața după divorț sau despărțire, Bruce Fisher, Robert Alberti.

 

HUMANITAS

Eros și agape. Prefaceri ale iubirii creștine, de Anders Nygren; Metoda Ikigai. Secrete japoneze pentru a-ţi descoperi adevărata pasiune şi a-ţi atinge ţelurile în viaţă, de Francesc Miralles, Héctor García (Kirai); Comuniune, de Ann Patchett; Nimicul, de Hanif Kureishi.

 

LITERA 

Victimă fără chip, de Stefan Ahnheim.

 

NEMIRA

Inima îndrăgostită. O istorie neconvențională a iubirii, de Marilyn Yalom; 2001: Odiseea spațială, de Arthur C. Clarke; Luna din palat, de Weina Dai Randel; Paddy, cățelușul, de Lily Small; Manual de greaca biblică, de Constantin Georgescu.


PARALELA 45

Soluţii contra autoimunităţii – Metoda Myers. Cum să previi şi să combaţi toate bolile şi simptomele inflamatorii, de Amy Myers; Fridolin. Un teckel, o zgardă pierdută și o mare aventură, de Franz Caspar; Codul greutăţii corporale. Secretul unui corp sănătos, de Jason Fung; Să trăim sănătos fără toxine. Ghid fundamental. Alimente și plante naturale pentru regenerarea celulară completă, de Robert Morse.


POLIROM

Procesul, de Franz Kafka; Zilele lui MM, de Sebastian Lăzăroiu; Cărticica lui Bob, un motan cu școala vieții, de James Bowen; Raftul cu ultimele suflări, de Aglaja Veteranyi; Visele insomniacului, de Vladimir Nabokov; Şi fericirea era obligatorie, de Andrei Crăciun.

 

PUBLICA

În natură. Cum să te deconectezi și să te regăsești prin mindfulness, ed. The Mindfulness Project. 

 

RAO 

În țara Norului Alb, de Sarah Lark; Săgeata lui Poseidon, de Clive Cussler.

 

TREI

Xanax, de Liviu Iancu.


Articole literare

• Dilema veche: Alergînd și tropăind (de Radu Paraschivescu).

Laura Câlțea

Laura Câlțea

Cititoare împătimită, m-am apucat de scris din nevoia de a împărtăși frumusețea adunată în cărți. Mai multe despre mine aici.


Articole asemănătoare

Cele mai vândute titluri ale Editurii ALL în 2017 și cele mai așteptate cărți pentru anul 2018

Grupul Editorial ALL își va surprinde cititorii în anul 2018 cu titluri noi și continuări ale seriilor de succes. În topul vânzărilor pe anul 2017 s-au aflat seriile Pisicile războinice și bestselleruri de Cecelia Ahern și Guillaume Musso, care vor reveni cu titluri noi și în anul 2018.

Humanitas și Humanitas Fiction la Gaudeamus 2018

Peste 1000 de titluri, 70 de cărți-eveniment, 28 de lansări, sesiuni de autografe, întâlniri cu scriitori, istorici, editori, traducători, critici literari, actori și jurnaliști celebri au pregătit Humanitas și Humanitas Fiction la Gaudeamus 2018.

Grupul Editorial Trei la Gaudeamus 2018

Peste 50 de titluri noi și sute de titluri bestseller îi așteaptă în standurile TREI și Pandora M/ PanDA pe toți cei pasionați de cărți bune.

0 Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa de email nu va fi facută publică.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Da   Nu