Ceainăria Rendez-Vous Floreasca

Ceainăria Rendez-Vous Floreasca

Acum câțiva ani nu era săptămână în care să nu merg pentru un ceai și o prăjitură la Rendez-Vous Universitate. Știam că mai e unul prin Floreasca, dar era prea departe de zonele mele de interes, așa că am tot amânat. De fapt, nu e deloc departe și, mai mult de-atât, e foarte frumos de mers pe jos până acolo.

De la Universitate până în Floreasca trecând prin Grădina Icoanei și Ioanid, Strada Polonă (acum au înflorit și magnoliile) și apoi încă o bucată pe lângă casele din Floreasca. La final găsești o casă primitoare (de-acum ar trebui să se fi deschis și terasa), unde te poți răsplăti pentru efort cu un ceai bun și o prăjitură.

Rendez-Vous Floreasca e ceva mai mare decât cel de la Universitate și, de cum am intrat, mie mi s-a părut o locație minunată pentru un club de carte. Oricare dintre cele trei camere e numai bună pentru o întâlnire la un ceai cu discuții despre cărți. Nu mai știu exact ce ceai mi-am luat, dar cheese-cake-ul a fost minunat. Neapărat de trecut pe lista cu locuri bune de citit în București. 

Comentarii

Pacat ca nu exista si in constanta asemenea locuri.

Velisa Sibel

7 apr. 2015

Poate articolul inspiră pe cineva :)

Chiar mi-ar placea sa inspire.:)

Velisa Sibel

8 apr. 2015

arata bine locatia. poate ajung si eu cindva la una din intalnirile tale cu cartile. Asta pare mai aproape de mine decat Joie de Vivre.

denisa1999

9 apr. 2015

Aici nu am club de carte, ziceam doar că locația ar putea fi potrivită pentru unul :) Oricum, e un loc numai bun de stat și citit :)

Scrie un comentariu

Anuleaza

Abonează-te la

Newsletter