• „Nu poți avea o viziune perfectă despre cum trebuie să fie viața” - Alexandru Paleologu

Yukio Mishima, „Viață de vânzare”

Yukio Mishima, „Viață de vânzare”

Editura Humanitas Fiction vă așteaptă joi, 17 mai, ora 19.00, în Sala Senatului – Universitatea Româno-Americană (Bld. Expoziției 1B), la lansarea romanului Viață de vânzare, de Yukio Mishima recent apărut în colecția „Raftul Denisei”.

Roman-cult, apărut inițial în foileton în revista Shukan Playboy, în 1968, „Viața de vânzare“ a fost relansat în 2015, în timpul eveni­mentelor dedicate împlinirii a 90 de ani de la nașterea lui Yukio Mishima. Noua ediție, publicată în volum, a cunoscut un mare succes, în nici două luni ajungând pe primul loc în topurile vân­zărilor de carte, iar în ianuarie 2018 postul de televiziune BS Japan a înce­put difuzarea unui serial inspirat de roman. În co­lecția „Raftul Denisei“ apare prima traducere din lume a acestei capodopere recent redescoperite.

Cartea va fi prezentată de Andreea Sion, traducătoarea romanului, Mirela Murgescu, istoric, Serban Georgescu, coordonatorul Departamentului de Studii Asiatice din cadrul Universității Româno-Americane și Denisa Comanescu, director general al Editurii Humanitas Fiction.

Eveniment în cadrul Zilele Culturii Japoneze la Universitatea Româno-Americană. Accesul este gratuit în baza unei rezervări pe email pe office@csrj.ro

Romanul Viață de vânzare, de Yukio Mishima este recomandat de Radio România Culturall și Bookaholic

Adresa