• „Orice vocaţie începe prin a admira” - Michel Tournier

Vino să-l cunoști pe Oli, cel mai nou prieten al copiilor

Vino să-l cunoști pe Oli, cel mai nou prieten al copiilor

Începând cu 16 iunie cititorii mici și mari îl vor cunoaște pe cel mai nou prieten al copiilor, Oli. Creat de Olga Gudynn, Oli este un pui de râmă aiurit, dar curajos, care trece prin tot felul de peripeții pentru a-și urma visul de a vedea lumea.

Veniți să descoperim împreună lumea magică a lui Oli la evenimentul de lansare a cărții Aventurile râmei Oli, care va avea loc joi, 16 iunie 2016, la ora 18.00, în Grădina Cărturești Verona, alături de Mirela Retegan, Mihai Morar, Iuliana Tudor, Ioana Moldovan, Anca Serea, Loredana Groza, Maria Lucia Hohan și micuții lor. 

Vom colora și vom participa la ateliere de creație, vom povesti despre natură și mâncare sănătoasă, despre curaj și prietenie alături de Oli și de Olga Gudynn.
Aventurile râmei Oli este o poveste despre curaj și ambiție și, nu în ultimul rând, despre puterea miraculoasă a fructelor și legumelor :)
Toți prietenii lui Oli vor primi în dar personaje haioase din Grădina Magică, făurite chiar de ei!
Vă așteptăm pe toți cu mare drag!

Oli și atelierul de artă de la Spitalul Marie Curie
Fiecare carte vândută va ajuta la amenajarea unui atelier de artă în Spitalul Marie Curie, pentru că ne dorim să înseninăm viața copiilor bolnavi de leucemie și cancer. Olga Gudynn va dona jumătate din drepturile de autor pentru amenajarea acestui atelier. Cealaltă jumătate aparține fiului ei, Andreas, care a fost coautor. Andreas este mare iubitor de animale și își dorește să facă voluntariat la ZOO în timpul său liber.
De asemenea, Editura Pandora M va dona cărți pentru biblioteca micuților pacienți de la Spitalul Marie Curie.

CUVÂNT DIN PARTEA AUTOAREI
Dragă cititorule mic sau mare, din orice colț al lumii, înalt sau scund, cu păr sau chel... de fapt, nici nu contează, de azi înainte eşti prietenul lui Oli. Te felicit că ai ales să citeşti această carte. Ştiu că sunt foarte multe cărți și e greu să-ți găsești timp pentru toate. Sper să nu se supere alte povești minunate care așteaptă la rând să fie citite... le cer scuze pe această cale.
DACĂ O RÂMĂ VISEAZĂ SĂ ZBOARE… 
ATUNCI ORICE COPIL POATE VISA ORICE!

Adresa