• „Nimeni nu-ţi poate procura un sentiment de inferioritate fără consimţirea ta” - Eleonor Roosevelt

Vino la Noaptea Cărților Deschise!

Vino la Noaptea Cărților Deschise!

Pe 23 aprilie, în lumea întreagă se sărbătorește Ziua Mondială a Cărții. În România, Editura Litera organizează de patru ani cea mai importantă campanie dedicată sărbătorii lecturii, Noaptea Cărților Deschise.

Acesta este prilejul nostru din fiecare an de a ne întâlni cu voi, iubitorii de carte, într-un cadru prietenesc, pentru a marca simbolic un eveniment dedicat uneia dintre celei mai importante invenții ale omenirii, CARTEA.
Alături de voi, am făcut din acest eveniment un adevărat manifest pro-cultură ale cărui ecouri au depășit granițele țării. Este o realizare importantă pentru România, țară pe care statisticile europene o plasează la coada listei la capitolul obișnuințelor de lectură.

Nu ratați, așadar, o nouă sărbătoare a culturii marca Noaptea Cărților Deschise și participați la cel mai mare eveniment anual dedicat cărții!
La ediția din anul acesta vă așteptăm cu mii de cărți oferite cadou, cu un spectacol de statui vivante întruchipate de actori ai scenelor de teatru bucureștene și, la căderea serii, vă invităm la o proiecție de film în aer liber. 

Veniți, suntem din ce în ce mai mulți!
Unde: Parcul Lumea Copiilor din Tineretului (accesul se face din Bd Tineretului, lângă Palatul Copiilor) 
Când: 23 aprilie, începând cu ora 19
Cum: Cu mic cu mare, cu bucurie și entuziasm, cu dor de carte!
Intrare liberă!

Dați vestea mai departe!

Prietenii cărților de anul acesta de la Noaptea Carților Deschise sunt:

Idea Bank, Secom, Aqua Carpatica [Sponsori]

Realitatea Tv, Europa FM, Blitz, Blogul unei cititoare de cursă lungă, Bookaholic, COOLturaMall.ro, Romania liberă, Cocor, Zile și nopți, umblat.ro, 360 Revolution. [Parteneri]

Adresa