• „Tigrul se îmblânzește cu mângăieri, nu cu bățul” - proverb persan

Trado - lansare cu Svetlana Cârstean și Athena Farrokhzad

Trado - lansare cu Svetlana Cârstean și Athena Farrokhzad

TRADO, cartea scrisă de Svetlana Cârstean și Athena Farrokhzad, publicată în Suedia la începutul anului, se lansează în cadrul unui turneu cu cele două autoare.

Pe scriitoare le puteţi cunoaşte miercuri, 23 noiembrie, de la ora 19.30, la librăria Humanitas de la Cișmigiu. Prezintă Bogdan Ghiu. 

Volumul Trado a fost lansat în Suedia în aprilie 2016, în cadrul unui turneu de nouă zile, de-a lungul căruia autoarele, Athena Farrokhzad și Svetlana Cârstean au susținut zece lecturi publice și dezbateri, în Stockholm, Umeå, Uppsala, Göteborg și Malmö. Cartea a beneficiat de zeci de cronici, iar turneul a fost însoțit de apariții la televiziunea națională și la radioul suedez. S-a spus că este o carte revoluționară, care schimbă paradigma.

Trado este o carte sub formă de triptic, ce include în interior trei cărți diferite: cartea de poeme a Athenei Farrokhzad, cartea de poeme a Svetlanei Cârstean, care include și câteva texte din volumul Gravitație, precum și o a treia carte, eseul comun despre trădare, traducere, scris și iubire.

Participarea la eveniment se face pe baza unei rezervări gratuite.

Adresa