• „Dați-i omului o mască și vă va spune cine este” - Oscar Wilde

TOTUL DESPRE CĂRȚI - Clubul de carte al părinților (relaxați)

TOTUL DESPRE CĂRȚI - Clubul de carte al părinților (relaxați)

După conferințe de parenting, seri tematice și ateliere practice, TOTUL DESPRE MAME inițiază un nou tip de evenimente: Clubul de carte al părinților TDM.

TOTUL DESPRE CĂRȚI, clubul de carte al părinților (relaxați) este un loc unde noi părinții vom vorbi liber și vom dezbate ce am mai citit despre parenting dar și despre alte subiecte care ne privesc și interesează (dezvoltare personală, psihologie), ce ne-a plăcut sau din contră nu ne-a plăcut, ce putem și vrem să aplicăm din ce am citit și ce ni se pare utopic. Ne vom întâlni odată pe lună să comentăm împreună pe marginea unei cărți pe care am ales-o în prealabil. Vom începe cu o carte de parenting aleasă de cei mai mulți dintre părinții care au răspuns chestionarului nostru, cartea Mindfulness pentru părinți și vom continua cu ce vor decide participanții. 

Gazdă și moderator va fi Miruna Jovin. Miruna este coordonatoarea colecției Cărțile Părinților a editurii Multimedia Est Publishing, mama lui Alexei de nouă ani și a lui Dimitri de șapte ani, trainer certificat de Positive Discipline și pasionată de cărți în general, de parenting în special. 

Pentru înscrieri vă rugam sa trimiteți un email pe adresa contact@totuldespremame.ro cu subiectul TOTUL DESPRE CĂRȚI, locurile sunt limitate. 

În cadrul evenimentului va avea loc şi un atelier pentru copii susţinut de echipa Funny Land coordonată de Nicoleta Botan.

Vă așteptăm cu drag!
Echipa TOTUL DESPRE MAME

Adresa