• „Orice vocaţie începe prin a admira” - Michel Tournier

„Small Data”, lansare cu autorul la Băneasa Shopping City

„Small Data”, lansare cu autorul la Băneasa Shopping City

Dacă nu ați ajuns azi la conferința The Future of Marketing, aveți ocazia să îl întâlniți pe Martin Lindstrom mâine seară în Băneasa Shopping City: autorul bestsellerului Small DATA va acorda o sesiune de autografe cititorilor din România!

Coordonate: 
Vineri, 11 martie, ora 19:00
Foaierul Grand Cinema & More, etaj 1, Băneasa Shopping City

Accesul este liber, iar cartea se va putea achiziționa la fața locului - la un stand special amenajat sau în librăriile partenere prezente în mall.
La doar două săptămâni de la lansare, cartea Small DATA este bestseller New York Times.

Small DATA. Indicii mărunte care scot la iveală trenduri în masă nu e doar despre cercetarea calitativă, cât despre conectarea punctelor care duc la formarea unui obicei de consum. Perspectiva lui Lindstrom nu neagă importanța "big data", însă pune accentul pe informațiile "small data" pentru că acestea conțin cea mai mare evidență a ceea ce suntem și ceea ce dorim. Dorința este întotdeauna legată de o poveste și de un gol care trebuie umplut: o aspirație intensă care afectează, răscolește și motivează comportamentul uman, atât conștient, cât și inconștient.

Small DATA ne oferă o rară priveliște în culisele unor campanii și branduri globale, în același timp dezvăluind adevăruri contraintuitive care conectează oamenii. 

Adresa