• „Întrebările arată pătrunderea spiritului, iar răspunsurile îi arată fineţea” - J. Joubert

Simon Sebag Montefiore la Biblioteca Centrală Universitară București

Simon Sebag Montefiore la Biblioteca Centrală Universitară București

La 100 de ani de la moartea familiei Romanov, ultimii țari ai Rusiei, Simon Sebag Montefiore va sosi în România la invitația Editurii Trei, pentru o dezbatere fascinantă despre cea mai spectaculoasă dinastie din vremurile moderne – Romanovii (1613-1918)

Saga istorică a cucerit deja întreaga lume și este bestseller internațional. Cartea spune povestea intimă a ascensiunii și prăbușirii fabuloasei dinastii a Romanovilor. Celebrul istoric britanic, om de televiziune și autor de romane de succes va participa la două mari evenimente culturale, cu public. 

Pe 21 noiembrie, de la ora 19.00, la Biblioteca Centrală Universitară, alături de jurnalistul Ion M. Ioniță, autorul va vorbi despre ultimul său volum istoric, Romanovii (1613-1918), iar pe 22 noiembrie, de la ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, împreună cu jurnalistul Cristian Pătrășconiu, Simon Sebag Montefiore va discuta despre celelate opere ale sale: Ierusalim – Biografia unui oraș, Ecaterina cea Mare și Potemkin, Discursuri care au schimbat lumea, Într-o noapte de iarnă, Sașenka și Cerul roșu al amiezii, publicate de Editura Trei.

Adresa