• „E mai folositor să ştii să asculţi decât să ştii să vorbeşti” - Anonim

Serile Nautilus: Kim Stanley Robinson, autorul Trilogiei Marte

Serile Nautilus: Kim Stanley Robinson, autorul Trilogiei Marte

Kim Stanley Robinson, autorul Trilogiei Marte, este invitatul noii ediții a Serilor Nautilus, de luni, 6 noiembrie, la ora 19.00, în Librăria Humanitas de la Cișmigiu.

Trilogia Marte, capodopera lui Kim Stanley Robinson, este o poveste hard science fiction, cu care a câștigat premiile Nebula, Locus și Hugo.

O sută de oameni de ştiinţă prestigioşi, care primesc misiunea de a explora planeta Marte şi de a pregăti colonizarea ei, părăsesc planeta Pământ la bordul unei nave. O călătorie fascinantă prin infinitul spaţiului se sfârşeşte cu descoperiri spectaculoase despre viaţă, lume şi oameni într-un univers care funcţionează după legile lui. O carte de explorat oricând, oriunde şi oricât. 

Kim Stanley Robinson s-a născut în 1952, la Illinois. A studiat literatura la Universitatea din California. Deşi a publicat nuvele încă din 1976, Kim Stanley Robinson şi-a început cu adevărat carieră în 1984, când au apărut The Wild Shore, primul său roman, şi The Novels of Philip K. Dick, teza sa de doctorat. La editura Nemira au apărut Șaman, Trilogia Marte și 2312.

Adresa