• „Corecția face mult, dar încurajarea face și mai mult” - J.W. Goethe

Secret Santa se întoarce pe Booktopia.ro

Secret Santa se întoarce pe Booktopia.ro

Prietenii de la Booktopia.ro au pregătit și anul acesta o ediție Secret Santa. Cea de anul trecut a fost foarte reușită și amuzantă. Pentru a participa, trebuie mai întâi să vă faceți cont în această rețea de socializare prietenă cu cititul și apoi vă puteți înscrie fără probleme până pe 15 decembrie, inclusiv. Cu ocazia asta o să-mi fac și eu ordine pe rafturile bibliotecii din Booktopia, că e cam vraiște pe acolo. Anul trecut chiar am primit o carte pe care mi-o doream și o pusesem în categoria „Vreau să citesc” smiley

Mai jos aveți toate detaliile campaniei:

Când vine vorba de cadouri, noi, booktopicii, dăruim multe cărți de Crăciun, dar vrem să vedem cine are cu adevărat talent la asta. Faci cadouri care surprind plăcut – adică ești Secret Santa? Sau o mai dai în bară – adică ești Secret Gerilă? Acum poți să-ți verifici talentul, făcând schimb de cărți cu un booktopic ales la întâmplare.

Ce e de făcut:

1. Înscrie-te - și vei primi, prin tragere la sorți, un alt booktopic cu care să faci schimb de cărți.

2. Alege o carte din biblioteca ta, care crezi că o să-i placă. Asta dupa ce i-ai studiat profilul, rafturile si activitatea - ca să nu fii Secret Gerilă! Scrie-i un mesaj în Booktopia și află unde locuiește. Dacă sunteți din același oraș, puteți să vă întâlniți la o librărie Humanitas, pentru că aici Moșul îi așteaptă pe booktopicii înscriși în campanie cu reduceri speciale.

Dacă sunteți din orașe diferite, alege o variantă favorabilă prin care să-i trimiți cartea - prin poștă sau curier.

3. Cum ai primit cartea de la partenerul de schimb, postează în rețea și spune-ne dacă alegerea celuilalt a fost de Secret Santa sau de Secret Gerilă.

Vei primi de la noi 100 de parale, pentru că te-ai ținut de cuvânt!

ATENȚIE! ÎNSCRIE-TE PÂNĂ LA 15 DECEMBRIE ȘI ASIGURĂ-TE CĂ PARTENERUL TĂU VA PRIMI CARTEA PÂNĂ LA CRĂCIUN!

Adresa