• „Întrebările arată pătrunderea spiritului, iar răspunsurile îi arată fineţea” - J. Joubert

SCIKiDS: Totul despre roboți cu Nick și Tesla

SCIKiDS: Totul despre roboți cu Nick și Tesla

Editura Nemi – cărți pentru copii, împreună cu prietenii de la Academia Micilor Developeri, vă invită sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 16.00, la un nou Atelier de robotică alături de Nick și de Tesla! 

Evenimentul va avea loc în zona Game Art, în cadrul Festivalului Științei SCIKids (21-22 octombrie), la Mega Mall București, și se adresează copiilor de la 8 ani în sus.

Când orașul Half Moon Bay cade pradă unui șir de jafuri, micii detectivi în devenire de 11 ani, Nick și Tesla, sunt hotărâți să prindă hoții. Dar pentru asta vor trebui să construiască o mulțime de gadgeturi și dispozitive!

Oare vor reuși Nick și Tesla să prindă la timp criminalul genial și să oprească robo-armata dezlănțuită?

O enigmă cu roboți pe suspensii, roboți pe picioare și alți roboți pe care îi puteți construi și voi, dragi copii.

Veniți să îi ajutați pe Nick și Tesla să rezolve enigma și să construiască ROBOTUL HOINAR.

___
NEMI este o editură de carte pentru copii, parte a Grupului Editorial Nemira ce își propune, prin selecția titlurilor, să îndeplinească dubla funcție a cărților pentru copii: să placă și să educe. Pornim de la ideea că „un copil care citește este un adult care gândește”, motiv pentru care linia noastră editorială va avea drept cuvinte-cheie concepte precum: educație, aventură, umor, imaginație sau cunoaștere. Un copil care citește din plăcere va deveni un adult care citește din obișnuință.

Colecțiile Nemi se adresează copiilor de la 0 la 12 ani și cuprind atât cărți ilustrate, cărți de ficțiune, cât și non-ficțiune ce urmăresc să întregească educația celor mici. Componenta educativă a cărților pe care le publicăm este de o importanță deosebită pentru noi, alături de alte elemente esențiale cum ar fi încurajarea creativității și a imaginației, umorul, pasiunea pentru aventură și mister.

Academia Micilor Developeri

Cursuri de programare software pentru copii și adolescenți.
Pregătim copiii pentru viitor, îi învățăm să creeze tehnologie,nu doar să o folosească.

Adresa