• „Scopul omului e să prefacă materia în bucurie” - Nikos Kazantzakis

Schimb de Cărți București - cărți de vară

Schimb de Cărți București - cărți de vară

Soarele și vremea frumoasă îndeamnă la citit în aer liber, de aceea ne vedem duminică, 29 mai, între orele 15:00 – 17:00 la ediția din luna Mai a întâlnirilor Schimb de Cărți București în grădina cochetă de la ceainăria La Un Ceai (Str. Luigi Cazzavillan nr. 25).

În fața unui ceai parfumat sau acompaniați de un pahar de limonadă ne vom cunoaște mai bine și vom discuta, ca de la cititor la cititor, despre lecturile descoperite în ultima lună, recomandări de cărți și alte dichisuri literare. 

Care e cea mai potrivită lectură de vară: De veghe în lanul de secară sau Trei într-o barcă?. 

Intrarea este liberă. 

Schimbul nu este definitv și nici obligatoriu (dacă vrei doar să ne cunoști, poți participa fără să aduci căți ;) ).

Schimb de Cărți este un proiect bookblog.ro care se desfășoară de șase ani în București și în alte orașe din țară (Galați, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Oradea și Suceava). Acest proiect susține lectura printr-o serie de întâlniri lunare în cadrul cărora cititorii pot face schimb de cărți între ei și pot discuta, într-un cadru cât mai liber și cât mai puțin rigid, despre cărți, autori sau edituri. Intrarea este liberă și oricine poate participa.
Schimb de Cărți este un proiect în continuă dezvoltare, așa încât cei care doresc să aducă întâlnirile Schimb de Cărți în orașul lor pot trimite un e-mail la adresa andreea@bookblog.ro pentru mai multe detalii.

Adresa