• „Dragostea este misterul dintre doi oameni, nu asemănarea dintre ei” - John Fowles

Richard Flanagan la București

Richard Flanagan la București

Editura Litera vă invită miercuri, 30 octombrie, de la ora 18.30, la Librăria Humanitas Cișmigiu, la întâlnirea cu Richard Flanagan, celebrul scriitor australian distins cu Premiul Man Booker. 

Vă așteptăm la evenimentul literar al toamnei cu unul dintre cei mai importanți autori contemporani, Richard Flanagan, în dialog cu scriitorul și criticul literar Marius Chivu. 

Evenimentul va fi urmat de o sesiune de Q&A și autografe.

Richard Flanagan (n. 1961, Tasmania), romancier, jurnalist și regizor de film, descendent al unei familii irlandeze deportate în Tasmania în secolul al XIX-lea, își încheie studiile cu o bursă la Universitatea din Oxford. Pasionat de peisajele sălbatice ale țării sale, participă la expediții cu canoe pe râurile insulei natale, care vor deveni o importantă sursă de inspirație pentru romanele sale. Editura Litera a publicat până acum cinci cărți semnate de autorul australian, toate în traducerea excepțională a lui Petru Iamandi: O cale îngustă spre nordul îndepărtat, Să bați din palme cu o singură mână, Persoana întâi, Moartea unei călăuze pe râuDorința. Pentru romanele sale a primit Premiul Man Booker, Australian Booksellers Book of the Year Award, Vance Palmer Prize for Fiction și o nominalizare pentru filme la premiul Ursul de Aur la Festivalul de la Berlin. 

Participarea la eveniment este gratuită iar înscrierea se face în baza unei rezervări pe Eventbook

Discuția se va desfășura în limba engleză cu posibilitatea de traducere în cască (interpret Nadine Vlădescu).

Evenimentul este organizat de Editura Litera. 
#richardflanaganinromania

Adresa