• „Femeilor le plac bărbații tăcuți. Li se pare că le ascultă” - Marcel Achard

„Queer. Istorii ilustrate” | lansare + party

„Queer. Istorii ilustrate” | lansare + party

Joi, 31 octombrie, ne vedem la Apollo111 cu Andreea Chirică  și Eugen Rădescu să lansăm Queer. Istorii ilustrate

Încheiem luna istoriei LGBTQIA+ povestind despre un proiect care documentează experiențele personale ale câtorva reprezentanți ai comunității queer și recompune, astfel, o variantă subiectivă, dar autentică a unor fragmente de istorie LGBTQIA+ din România. Elementele sociologice, politice și istorice nu compun studii de caz, ci istorii intime, așa cum au fost ele trăite și așa cum le-au fost povestite Andreei Chirică și lui Eugen Rădescu. 

Acest proiect urmărește să amplifice, într-o formă cu valențe interdisciplinare, dialogul despre istoria comunității queer. Abordarea personală, experiențele celor intervievați și explorarea grafică a acestor mărturii permit deopotrivă explorarea dimensiunii gândirii critice și pe cea a solidarității empatice, plasând situații aparent improbabile în realitatea socială imediată. 
 
P.S: Noi aducem cărțile, voi asigurați-vă că plecați cu una acasă.
P.P.S:Nu uitați pantofii de dans, după lansare, de la ora 22:00 Eugen ne invită la party Gayloween 2 w. Eugen Rădescu.

******************
„Queer. Istorii ilustrate” este un proiect editorial co-finanțat de Administraţia Fondului Cultural Naţional
 
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Adresa