• „Dați-i omului o mască și vă va spune cine este” - Oscar Wilde

Poveşti livreşti cu Mihaela Apetrei şi Camelia Cavadia

Poveşti livreşti cu Mihaela Apetrei şi Camelia Cavadia

O altfel de întâlnire literară, joi, 21 iunie, de la ora 18:00, în Librarium TNB, cu Mihaela Apetrei şi Camelia Cavadia. 

Autoarea romanului Cină cu ficat şi inimă, publicat la Editura Trei, Mihaela Apetrei a absolvit, în 1994, Facultatea de Litere a Universității București. A fost jurnalist timp de zece ani, apoi trainer de Public Speaking mai bine de 15 ani, perioadă în care a pregătit peste 1500 de profesioniști din peste 350 de companii. În 2012 a publicat cartea Mai bun, mai încrezător, mai puternic, ca prezentator, dedicată tuturor celor care vor să-și îmbunătățească abilitățile de prezentare. Este trainer certificat internațional, traducător și redactor pentru editurile Trei și Publica. 

Camelia Cavadia a lansat anul acesta cel de-al treilea roman, la Editura Trei, Purgatoriul îngerilor. La editura Trei a mai publicat romanele Vina (2015) şi Măştile fricii (2016). Camelia este născută pe 10 mai 1969, în Bucureşti. Este licenţiată în filozofie şi jurnalism, a lucrat ca PR pentru Pro TV şi Antena 1. Din 2017 a pornit pe cont propriu şi a înfiinţat Fabrica de PR.

Evenimentul va fi moderat de Nona Rapotan (coordonator bookhub.ro)

*Intrarea liberă

Adresa