• „Dați-i omului o mască și vă va spune cine este” - Oscar Wilde

Pop-up Stories Club: „Cum să uiți o femeie”, de Dan Lungu

Pop-up Stories Club: „Cum să uiți o femeie”, de Dan Lungu

În mansarda Lente (str. Arcului nr. 8), sâmbătă, 1 august, de la 17:00 la 19:00 va avea loc o nouă întâlnire Pop-up Stories Club. Cartea pe care o vom discuta e Cum să uiți o femeie, de Dan Lungu. Invitații sunt Laura Ștefănuț și Andrei Crăciun, jurnaliști mișto. Subiecte de discuții la întâlnire, pornind de la carte: jurnalismul în România, cum ne poziționăm astăzi față de religie, relațiile, autocunoașterea.

Înscriere: mail la salut at revistadepovestiri.ro cu subiectul „Pop-up Stories Club”, până pe 20 iulie. Spune-ne o carte recentă despre care ai vorbit cu un prieten (fie că ai citit-o tu, fie că a citit-o el, fie că n-ați citit-o niciunul). Ce v-a făcut să vorbiți despre ea? 2-3 rânduri, nu e nevoie să ne spui prea multe.

Intrare: 20 lei, gratuit pentru studenți.

Scopurile noastre sunt două. Să promovăm cărțile de ficțiune scrise de autori români în viață, asta neapărat. Și doi, să promovăm ficțiunea ca generator de întrebări. Asta pentru că am ales să ne adresăm unui public curios, care se apropie circumspect de ficțiune, care preferă să citească pentru informare, pentru utilitate, pentru subiect. Veniți dacă vă regăsiți în descriere și dați-ne feedback după eveniment!

Adresa