• „Oamenii cred cu plăcere ceea ce vor să creadă” - Iulius Caesar

Peter H. Frank, lansare de carte și sesiune de autografe

Peter H. Frank, lansare de carte și sesiune de autografe

Marţi, 10 martie, de la ora 19.00 Librăria Humanitas de la Cişmigiu vă invită la lansarea cărţii M-am săturat să fiu prost. Incursiune în gândirea critică pentru oameni de afaceri şi nu numai de Peter H. Frank. La eveniment, participă alături de autor, Lidia Moise şi Sorin Pâslaru, jurnalişti economici,Cristina Bazavan, jurnalist cultural şi Radu Crăciun, economist-şef la Banca Comercială Română şi prefaţatorul volumului.

„O carte «altfel», într-un sens spectaculos. Vine cu studii de caz şi crezi că este un manual de business, apoi te execută scurt cu exerciţii de logică generală. Oricine va găsi un unghi din care cartea aceasta să îi aducă ceva nou. Pentru mine, cele mai interesante părţi au fost din zona de filozofie a businessului, care sunt tratate senzaţional. A fost o gură de aer proaspăt, am citit-o dând din cap şi aprobând la fiecare pagină, iar la sfârşit m-am întrebat de ce nu am scris-o eu. E cu adevărat o carte excelentă, iar antreprenorii din România au nevoie de ea! Peter, îţi mulţumesc!” (Radu Georgescu, Founding Partner, GECAD Group)

„Oricărui om inteligent i se poate întâmpla să dea dovadă şi de prostie. Întreaga lui inteligenţă, tot timpul şi toţi banii investiţi se duc în direcţia greşită, ca o locomotivă puternică îndreptându-se orbeşte spre dezastru. Tocmai de aceea avem cu toţii nevoie de cartea lui Peter H. Frank M-am săturat să fiu prost, o carte despre gândirea critică în afaceri, filozofie şi viaţă. O lectură recomandată nu doar prietenilor, rudelor şi colegilor de serviciu, ci – mai ales – ţie.” (Joseph Bottum, eseist şi scriitor american autorul cărţii An Anxious Age)

Adresa