• „Cine nu-şi cunoaşte preţul, nu-l cunoaşte nici pe al altuia” - proverb armean

Pe 23 aprilie Booktopia și Librăriile Humanitas organizează Maratonul de citit

Pe 23 aprilie Booktopia și Librăriile Humanitas organizează Maratonul de citit

Ai o carte pe care vrei s-o împarți cu ceilalți de Ziua Mondială a Cărții? Vino să încerci modelul de lectură socială propus de Booktopia și Librăriile Humanitas! Tot ce trebuie să faci este să-ți alegi o librărie Humanitas la care poți ajunge joi, 23 aprilie, și să citești un fragment pe care-l consideri important. Cartea o poți aduce cu tine sau o poți împrumuta din librărie.

La Maratonul de Citit, tu citești - și noi donăm!

Pentru fiecare participant la Maraton, dăruim o carte cuiva care are nevoie de ea. Anul acesta susținem „Podul de cărți”, un proiect ce-și propune să strângă 500 000 de cărți în limba română pentru bibliotecile din Republica Moldova. Dacă te înscrii la maraton până miercuri, 22 aprilie, trimiți și tu o carte peste Prut!

Surprizele pentru maratoniști se țin lanț – de la reduceri de 20% pentru toate cărțile din librăriile Humanitas și premii pentru cunoscătorii jocurilor În fața blocului, până la întâlniri cu scriitori de seamă în fiecare librărie Humanitas. Și pentru ca orele de lectură să curgă neîntrerupt până la miezul nopții, Red Bull ne energizează :).

Booktopicii sunt deja antrenați pentru Maraton. Vezi aici cum a fost la ediția din 2014. Anul acesta, cheamă-ți prietenii și haideți să depășim recordul de 44 de ore de lectură neîntreruptă și 264 de cărți donate!

Maratonul de Citit este o campanie de promovare a lecturii inițiată de rețeaua Booktopia.ro și Librăriile Humanitas.

Adresa