• „Winners are simply willing to do what losers won't” - („Million Dollar Baby”)

Păienjenel și prietenii (lansare de carte cu mult suflet)

Păienjenel și prietenii (lansare de carte cu mult suflet)

Sâmbătă, 28 mai, de la ora 11.00, la Grădina de citit de la Grădina Botanică București, va avea loc lansarea volumului Aventurile lui Păienjenel, de Joe Popov, cu ilustrații de Raluca Ilie.

Aventurile lui Păienjenel este povestea celui mai mic păianjen de pe Pământ care pleacă în căutarea unei comori. Timid, naiv și neajutorat când vine vorba de propria persoană, Păienjenel reușește în schimb să salveze omenirea (pe Ozzy și pe părinții lui) de la planul malefic al Monstrului Plictiseală. Singurele care nu sunt salvate, pentru că nici nu vor, sunt două șosete desperecheate. La final, Păienjenel descoperă adevărata comoară: prietenia, natura, încrederea în el și în ceilalți. Călătoria lui Păienjenel e și călătoria mea de la primul rând pe care l-am scris în poveste pînă la această lansare la care vă aștept cu drag (hm, și, cine știe, poate și un pic mai departe). (Joe Popov)

Invitați speciali: Vierme Alb și Vierme Negru. Două șosete care și-au îndeplinit visul de a deveni marionete răspund acum la întrebarea care chinuie omenirea relaxată: „Unde se duc șosetele când se duc?” 
Raluca Ilie, ilustratoarea cărții care va desena cu copiii tot felul de scenarii posibile
Mulți prieteni, adică VOI
...păsări, gâze, plante și un copac incredibil.

Adresa