• „Trebuie să devenim tari fără să ne pierdem tandreţea” - Che Guevara

Noaptea vrăjitoriilor: „Harry Potter”

Noaptea vrăjitoriilor: „Harry Potter”

Pe 4 februarie sărbătorim, împreună cu toți fanii cărților autoarei J.K. Rowling de pe întreg globul, Noaptea Harry Potter - #HarryPotterBookNight !

Evenimentul pe care editura Arthur îl va organiza începând cu ora 18:00, la Biblioteca Națională a României din București, se numește Noaptea vrăjitoriilor – Harry Potter și va fi coordonat de scriitoarea Adina Popescu.

Îi așteptăm pe toți micii vrăjitori, pe vrăjitoarele junioare, dar și pe mageamii să ne distrăm împreună cu jocuri și activități inspirate din cărțile seriei Harry Potter, să citim fragmente din carte și să descoperim magia ascunsă în fiecare copil. 

(❀∩´◔‿ゝ◔`⑅)⊃―☆ *’“*:.。. .。.:*・゜゚・♡♪+*.*’“*:.。. 

Vă rugăm să veniți costumați în personajele voastre preferate la Noaptea vrăjitoriilor – Harry Potter, pentru a putea câștiga premiul oferit de editura Arthur pentru cel mai inspirat costum de magician. De asemenea, dacă aveți o casă preferată puteți veni îmbrăcați în culorile specifice uneia dintre acestea: Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw sau Slytherin.

╰( ⁰ ਊ ⁰ )━☆゚.*・。゚☆゚.*・。゚☆゚.*・。゚☆゚.*・。゚☆゚.*・。゚

Notează data și locul în calendar: Noaptea vrăjitoriilor – Harry Potter, 4 februarie 2016, de la ora 18:00, la Biblioteca Naţională a României.

Te poți înscrie la eveniment completând formularul de pe pagina Bibliotecii Naționale a României.

╰(•̀ 3 •́)━☆゚.*・。゚pe curând ☆゚.*・。゚

Adresa