• „Sunt un om singur, un singur iad…” - Quasimodo (Cocoșatul de la Notre-Dame)

Narativ - Festivalul de lectură pentru copii, ediția a III-a

Narativ - Festivalul de lectură pentru copii, ediția a III-a

Ai auzit? Începe NARATIV - Festivalul de lectură pentru copii unde cititul e cea mai frumoasă aventură! La cea de-a treia ediție, Nara și Tiv, ghizii noștri jucăuși, promit distracție triplă pentru copii, părinți și profesori în peste 100 de activități complet gratuite! 

Te așteptăm să experimentezi cele mai moderne și atractive activități de lectură pe 7-8 și 14-15 octombrie 2017 la Colegiul Național „Cantemir Vodă” din București. Tot ce trebuie să faci este să îți rezervi locul la atelierele preferate de pe site-ul www.narativ.ro.

NARATIV cuprinde ateliere interactive, conferințe și spectacole special pregătite de către specialiști în educația nonformală și psihologia copilului. Astfel, copiii cu vârste în 3 și 14 ani vor desena, vor compune muzică, vor face teatru și chiar vor inventa propriile povești, în timp ce părinții și profesorii pot participa la conferințe și workshop-uri în cadrul cărora vor împărtăși cu experții în educație și parenting pentru lectură metode prin care pot face ca cititul să fie la fel de distractiv și acasă și la școală.

Cea de a treia ediție a festivalului NARATIV aduce în premieră ateliere de storytelling în limbile engleză, germană, maghiară, spaniolă și ateliere interactive pentru copii cu deficiențe de auz și de vedere. Activitățile sunt realizate în jurul celor mai frumoase titluri ale literaturii universale, precum Alice în Țara Minunilor, Peter Pan, Robinson Crusoe, O călătorie spre centrul Pământului, O mie și una de nopți, Heidi sau Odiseea.

Află mai multe despre Asociația Curtea Veche și programul național de lectură “Cărțile copilăriei” pe site-ul www.asociatiacurteaveche.ro. 
Vă stăm la dispoziție de luni până vineri, între orele 10:00-15:00
Telefon: 0771 010 452
E-mail: narativ@curteaveche.ro

Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN)
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Adresa