• „La séduction: s’aimer un peu pour plaire beaucoup” - Yves Saint-Laurent

Micul librar

Micul librar

Joi, 16 februarie, începand cu ora 14, la librăria Diverta din cadrul Unirea Shopping Center, va invitam la întâlnirea micilor librari, un eveniment isteț despre cărți și lectură!

Micii librari de la școala nr. 113 din București - sub atenta îndrumare a Laurei Frunză, cea mai bună prietenă a copiilor și a cărților - vă vor prezenta și recomanda cărțile lor preferate. Vă așteptăm, așadar, cu cele mai frumoase lecturi și cei mai entuziaști librari, într-o atmosferă de... veselie în librărie!

Micul Librar este un proiect al Clubului de lectură Printre litere, club realizat la nivel național, care își propune să cultive copiilor plăcerea și obișnuința lecturii.

Scopul proiectului Micul Librar este acela de a-i introduce pe copii într-un mediu cultural, pentru a conștientiza importanța și plăcerea citititlui dar și pentru a le dezvolta abilitățile de comunicare, de transmitere a unui mesaj comercial. Componenta de vânzare pe care o implica proiectul este una simbolică, mai mult un pretext de a le oferi copiilor satisfacția a unei acțiuni concretizate.

Proiectul Micul librar se va desfășura lunar, în librăriile Diverta.

Adresa