• „Toți bărbații fac greșeli, doar că cei însurați află mai repede că le-au făcut” - Red Skelton

Marian Godină: lansarea volumului „Flash-uri din sens opus”

Marian Godină: lansarea volumului „Flash-uri din sens opus”

Miercuri, 24 februarie 2016, începând cu ora 18.00, Marian Godină şi invitaţii săi vor lansa volumul Flash-uri din sens opus la Biblioteca Centrală Universitară, volum apărut la Editura Curtea-Veche. Evenimentul va avea loc în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I” din București. Intrarea este liberă și accesul în sală se face începând cu ora 17.30.

Pe Marian Godină îl ştim de pe Facebook, unde ne ţine la curent cu cele mai noi întâmplări din traficul cotidian, toate povestite într-un stil aparte, original, amuzant. El este poliţistul care transformă personaje savuroase în adevăraţi exponenţi ai unor categorii sociale pe care nu avem cum să nu le fi întâlnit măcar o dată: românul care lucrează prin ţări străine şi după ce se întoarce cu o maşină la mâna a doua încalcă reguli de circulație fără remuşcări, bețivanul care comunică exclusiv prin înjurături, dar care totuşi îşi recunoaşte greşeala, micul întreprinzător care vrea să îşi câştige cinstit pâinea, dar pe care norocul îl cam ocoleşte.

„Despre Flash-uri din sens opus vă pot spune că este o carte care vă va trece cu siguranță prin toate stările. Vă va întrista, veți râde cu lacrimi, vă va amuza, veți regreta (nu că ați cumpărat-o), vă va provoca milă, revoltă, veți râde iar. Cu siguranță vă va antrena toți mușchii mimicii”, declară Godină. Întâmplările din carte includ momente din timpul formării sale și experiențe din activitatea de polițist rutier, alături de frânturi din viața personală și culise ale momentelor-cheie urmărite public în ceea ce privește pagina sa de Facebook.

Aflați mai multe despre carte și citiți un fragment pe site-ul editurii Curtea Veche..

Adresa