• „Oamenii cred cu plăcere ceea ce vor să creadă” - Iulius Caesar

Ludmila Ulițkaia la București. Discuție despre „Scara lui Iakov”

Ludmila Ulițkaia la București. Discuție despre „Scara lui Iakov”

Editura Humanitas Fiction vă aşteaptă miercuri, 22 mai, ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu, la întâlnirea cu scriitoarea Ludmila Ulițkaia și invitații săi, despre bestsellerul Scara lui Iakov, tradus în limba română de Gabriela Russo, apărut în colecția Raftul Denisei, coordonată de Denisa Comănescu, un roman-parabolă, „o saga de familie traversând patru generații și un secol de cultură rusă, căreia îi dă glas o femeie uluitoare” (Il Giornale). 

Vor participa, alături de autoare, jurnaliștii culturali Cristian Pătrășconiu și Marius Constantinescu. Întâlnirea va fi moderată de Denisa Comanescu, director general Humanitas Fiction. Seara se va încheia cu o sesiune de autografe.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, în baza unei rezervări prin eventbook.

Scara lui Iakov este un roman despre «știința vieții», ca să folosim cuvintele unuia dintre personaje; dar, mai mult decât atât, este un roman despre fericirea de a trăi viața, oricum ar fi ea, despre modurile și posibilitățile de a o accepta, oricât de complicată ar deveni.” – Vedomosti

Scara lui Iakov este povestea a patru generații ce se desfășoară într-o alternanță continuă a planurilor, un caleidoscop de iubiri, trădări, idealuri, culpe, suferință, artă și întrebări fără răspuns, în care istoria este omniprezentă, mereu personaj principal. În 2016, Scara lui Iakov a câștigat, în cadrul Premiilor Bolșaia Kniga, Locul al treilea și Premiul cititorilor. Este tradus în peste douăzeci de țări.

Adresa