• „Timpul există ca toate lucrurile să nu se petreacă deodată în același timp” - Albert Einstein

Librăria cu pisici #1

Librăria cu pisici #1

Pisicile cuceresc Librăria Hecate! Dupa 6 ediţii ale CAFENELEI CU PISICI, pisicile se pun cu burta pe carte şi se mută pentru o zi la LIBRĂRIA CU PISICI.

Pisici în căutare de familii, sacoşe de pânză pisicos ilustrate de George Roşu, prăjituri și articole handmade vă aşteaptă la LIBRĂRIA CU PISICI #1, duminică, 18 octombrie 2015, orele 12:00-19:00, la Librăria Hecate (zona Izvorul Rece, str. Olari nr.8).

Pisicile vin gata deparazitate, vaccinate, unele sterilizate, şi pe deasupra au trecut şi pe la şcoală, astfel încât ştiu să folosească litiera şi au carnet de sănătate. Pentru că nu există două pisici la fel, noi, voluntarii Camerei cu Pisici, vă oferim asistenţă personalizată, identificând cea mai potrivită felină pentru personalitatea şi stilul vostru de viaţă şi vă ajutăm cu sfaturi practice privind noii voştri companioni.
Veti gasi multe produse handmade, vederi ilustrate de diferiţi artişti, iar pentru că uneori dragostea trece prin stomac, v-am pregătit prăjituri care mai de care mai gustoase. Banii strânşi ne vor ajuta să le cumparăm mâncare pisicilor care nu-și vor găsi familii la eveniment şi la achitarea tratamentelor veterinare pentru pisicile salvate de pe stradă.

Dacă doriți, puteți face și cadouri pisicilor, fie în hrană (umedă sau uscată), fie în obiecte (noi sau folosite) utile lor: transportoare, jucării, sisaluri, perne sau orice consideraţi ca le-ar face viața mai frumoasa până la adopție.
Pentru a păstra spiritul Cafenelei, veţi putea poposi şi la vecinii noştri pentru o zi, Cafeneaua CARE Cafe
----------------------------
duminică, 18 octombrie 2015, orele 12:00-19:00, la Librăria Hecate (zona Izvorul Rece, str. Olari nr.8)
*CAMERA CU PISICI este un proiect de voluntariat înființat în ianuarie 2012, independent de orice asociaţie pentru protecţia animalelor, care până în prezent a avut în grija și a găsit familii pentru aproximativ 340 de pisici (http://on.fb.me/1NeHuyC). 
*La acest eveniment sunt oferite spre adopţie doar pisici aflate în grija voluntarilor proiectului Camera cu Pisici.

Adresa