• „Dați-i omului o mască și vă va spune cine este” - Oscar Wilde

Lecturi sonore, ediţia a II-a, „Matriarhat”, de Cristina Andrei

Lecturi sonore, ediţia a II-a, „Matriarhat”, de Cristina Andrei

Suita dezbaterilor pe marginea volumelor apărute în colecția n’autor a editurii Nemira, coordonată de Eli Bădică, continuă în data de 30 octombrie 2018 (marți), ora 16,00, în Sala de Lectură a Bibliotecii Facultății de Litere (strada Edgar Quinet, nr. 5-7, etajul 1, aripa dreaptă). Cartea ce va fi așezată sub lupă la această nouă ediție a „Lecturilor sonore” este semnată de Cristina Andrei, scriitor şi jurnalist. Matriarhat ne propune o întâlnire cu 8 istorii de viaţă, tulburătoare, triste, ironice, în care femei cu chipuri foarte diferite se lasă observate, judecate, încurajate sau condamnate de cititor.

Cristina Andrei (n. 1964) a absolvit Facultatea de Filologie a Universităţii din Bucureşti (specializarea română-italiană), a fost câţiva ani profesor, iar după decembrie 1989, jurnalist la Televiziunea Publică. 
A debutat în 2014, cu romanul Abonatul nu poate fi contactat (Editura Nemira), distins cu Premii de debut din partea revistelor Observator cultural şi Accente. A publicat şi în antologia de proză Oraşul (Gestalt Books, 2016).

Adresa