• „Mirarea care generează filozofia este că tu nu ești tu, că există în noi înșine ceva mai adânc decât noi înșine” - Constantin Noica

Lansarea volumului „Misterul din podul casei”

Lansarea volumului „Misterul din podul casei”

Editura Cutiuța cu povești vă invită cu mic, cu mare la prima lansare!      

Vineri, 18 martie 2016, ora 18:00, vă așteptăm cu voie bună la Victoria Art, str. Tache Ionescu, nr. 29,  pentru a sărbători lansarea cărții de povești Misterul din podul casei, autoare Ana-Maria Ștefan, ilustrații de Sara Gharazeddine. 
Intrăm în poveste încă de la începutul serii, când actrița Victoria Dicu ne ghidează drumul până în podul casei, unde ne așezăm pe pernițe moi și povestim despre eroi. Apoi, colorăm și noi povestea ajutați de ilustratoarea Sara Gharazeddine și cumpărăm volumul semnat de autoare!
Ne vedem, așadar, vineri, 18 martie, ora 18:00, la Victoria Art pentru a petrece o oră plină de veselie și pentru a descoperi... Misterul din podul casei! 

„Ce să mai... nici nu a apucat să-și rostească toate cuvintele că... POOF! Ne-am trezit cu toții într-o cameră întunecată... Dar, ce să vezi, mirosea atât de bine, poate prea bine! Învăluiți de mirosul ce părea un amestec  de fructe stoarse și miere, ne învârteam în bezna podului.“
Misterul din podul casei este volumul de debut al tinerei scriitoare Ana-Maria Ștefan.

Rezervă un loc pentru seara lansării cu un email la hadad@cutiuta-cu-povesti.ro până la 16 martie 2016. Activități destinate intervalului de vârstă 3 – 12 ani. Intrarea este gratuită. Locuri limitate! Prețul unui volum este 30 lei. Prețul unui volum cu serviciul de personalizare (poză și dedicație) este 50 lei. Pentru personalizarea volumului vă rugăm să ne scrieți până pe 15 martie 2015.

Despre editura Cutiuța cu povești
Editura Cutiuţa cu poveşti promovează lecturi prin care copiii să se descopere pe sine şi să cunoască lumea înconjurătoare într-un mod distractiv, interactiv şi aplicabil în viaţa fiecăruia dintre ei. Serviciile de personalizare de carte pe care le oferim completează misiunea noastră. 

Adresa