• „Ajuţi pe cineva care, chiar când nu mai poate, vrea” - Henrik Ibsen

Lansarea volumului „Flori, fete, fițe sau băieți”, de Cezar Pârlog

Lansarea volumului „Flori, fete, fițe sau băieți”, de Cezar Pârlog

Duminică 23 noiembrie, ora 16.00, la Târgul de carte Gaudeamus, la standul Editurii Tracus Arte (vecin cu Editura Polirom), va fi lansat volumul Flori, fete, fițe sau băieți - exerciții și alte întâmplări, de Cezar Pârlog. Noutăți și mai multe detalii despre acest volum puteți găsi și pe pagina de Facebook Flori, fete, fițe sau băieți - exerciții și alte întâmplări.

Multe dintre textele din volum au fost deja premiate, ultimul premiu primit de autor fiind Marele Premiu Marin Preda și Premiul revistei Luceafărul, pentru trei proze scurte, prezente în acest volum. Unul dintre texte este inclus și în antologia Editurii Adenium a celor mai frumoase proze apărute în 2013.

De asemenea, întrucât autorul este editorialist la B-24-FUN, câteva fragmente din volum pot fi citite și pe pagina Cezar Pârlog din B-24-FUN.

„Faptul ca omul a tot schimbat meseriile, se observa, a fost in favoarea scriitorului. Lui Cezar Parlog nu i se poate reprosa ca nu cunoaste viata, cum gandesc semenii din medii sociale diferite. Prin varietatea abordarilor, aceasta cartea seamana cu o picatura de mercur scapata pe podea, iti pune la incercare atentia. Va invit s-o cititi, zic ca merita.” (Alexandru Petria)

„Cezar Pârlog debutează la o vârstă la care alţii îşi încheie opera. Acest prozator atipic e unul foarte curios şi foarte indecis pe ce drum s-o ia. Din această minunată cauză, nici o proză nu seamănă cu alta, de parcă autorul ar fi un zeu cu zece mîini care scriu independent. De la povestiri clasice la discursuri polifonice, de la umorul frust la rafinamentele cu (mici) perversiuni, poveştile lui nu te lasă indiferent niciodată. El are acea calitate rară la un scriitor: o curiozitate nestăpânită şi o plăcere infinită de a privi lumea. Acesta e debutul. Aştept, deja, urmarea!” (Florin Iaru)

Adresa