• „Orice fericire e o capodoperă” - Marguerite Yourcenar

Lansarea cărții „Juniper”

Lansarea cărții „Juniper”

Vă invităm cu drag la evenimentul de lansare a ediției în limba română a cărții Juniper, în prezența co-autorului Thomas French!

Thomas French, unul dintre cei mai buni jurnalişti narativi ai Americii, câștigător al Premiului Pulitzer, speaker la The Power of Storytelling 2017, va răspunde întrebărilor noastre marți, 17 octombrie, începând cu ora 19:00.

Juniper este o carte dureros de încântătoare, despre incredibila poveste a fetiței Juniper, născută cu patru luni înainte de termen. Autorii și părinții ei explorează graniţa dintre ceea ce este posibil şi ceea ce este corect, privind cu uimire ştiinţa care a conceput-o şi a menţinut-o în viaţă pe fiica lor, dar şi iubirea care a făcut toată diferenţa. Sondează legătura dintre o mamă şi un bebeluş, dintre un soţ şi o soţie. Documentează călătoria familiei lor, de la începuturile fragile până la supravieţuirea miraculoasă a fiicei lor. O carte care îţi frânge inima pe o pagină şi, câteva paragrafe mai încolo, te face să-ţi doreşti să arunci pumnul în aer în semn de victorie!

Eveniment organizat în cadrul The Power of Storytelling: The Festival.

Adresa