• „Pentru a avea o căsătorie fericită, trebuie să-i spui partenerului totul, mai puțin lucrurile esențiale” - Cynthia Nelms

Lansarea cărții de povești „Căluțul din margaretă”

Lansarea cărții de povești „Căluțul din margaretă”

Editura Cutiuța cu povești lansează volumul Căluțul din margaretă, autoare Andreea Călinescu, ilustrații Alexia Udriște, într-un loc de... poveste!

Vă invităm sâmbătă, 21 mai, ora 11:00, la Grădina Botanică din București, să ne bucurăm împreună pentru apariția unei cărți de povești care îi învață pe copii importanța prieteniei, perseverenței și colaborării. Veniți alături de noi să ascultăm pasaje din carte în lectura autoarei, apoi să ne plimbăm cu ghid prin Grădina Botanică și să intrăm la minunatele sere de flori.

Vă așteptăm cu limonadă, fursecuri făcute în casă și multe exemplare din Căluțul din margaretă, care abia așteaptă să fie citite cu poftă! Sărbătorim luna florilor și vă oferim intrare gratuită la Grădina Botanică pentru un copil și un adult și intrare gratuită la sere pentru copii.  

Locuri limitate! Confirmați prezența la eveniment cu un e-mail la hadad@cutiuta-cu-povesti.ro  până la 18 mai 2016.

Activitate destinată copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani, în intervalul orar 11:00-13:00.

Editura Cutiuţa cu poveşti, editează cărți realizate 100% în România, promovează lecturi prin care copiii să se descopere pe sine şi să cunoască lumea înconjurătoare într-un mod distractiv, interactiv şi aplicabil în viaţa fiecăruia dintre ei. Adiacent, oferă servicii de personalizare a cărților publicate.

Adresa