• „Sans élégance du coeur il n’y a pas d’ élégance” - Yves Saint-Laurent

Lansarea audiobook-ului „Povești de dragoste la prima vedere”

Lansarea audiobook-ului „Povești de dragoste la prima vedere”

Lansarea audiobook-ului Povești de dragoste la prima vedere. Coup de foudre cu Mariana Mihuț, Gabriel Liiceanu și Radu Paraschivescu

Dragostea transformă lumea în poveste. Cinci întâmplări, citite pe trei voci, de pe audiobok-ul „Povești de dragoste la prima vedere", ne deschid apetitul pentru neașteptatele apariții ale iubirii. Editura Humanitas vă dă întâlnire cu Mariana Mihuț, Gabriel Liiceanu și Radu Paraschivescu, cei trei cititori de pe audiobook, marți, 14 martie, la ora 19.00, în librăria Humanitas de la Cișmigiu. Vor fi în librărie și autoarele Adriana Bittel (poveste în lectura Marianei Mihuț) Ana Blandiana și Ioana Pârvulescu (povești în lectura lui Gabriel Liiceanu). Întâlnire moderată de Lidia Bodea.

Prima poveste e despre o dragoste târzie la Paris. A doua despre îngerii de lângă noi. În cea de-a treia veți simți un puternic miros de terebentină, iar în a patra, parfum de crini regali. A cincea vă aduce în auz un nume care zgârie și unul care mângâie. 

Prima poveste are miză și pariază pe nenoroc. A doua cade din fantastic în lumea noastră cea de toate zilele. A treia are realism, râs, nerv. A patra inocență, umor, visare. A cincea, cu ironie, face poezie și economie (politică). 

Când Gabriel Liiceanu, Adriana Bittel, Radu Paraschivescu, Ana Blandiana și Ioana Pârvulescu sunt autorii poveștilor, nu-i exclus să faceți un coup de foudre pentru audiobook. Face parte dintre acele lucruri rare care, dacă n-ar exista, ar trebui inventate. Bucurați-vă în tihnă de vocile pe care le auziţi.

Intrarea se face în limita locurilor disponibile, prin rezervare pe Eventbook.

Adresa