• „Quand on n’aime pas trop, on n’aime assez” - Bussy-Rabutin

Lansare „Trei săptămâni în Anzi”, de Marius Chivu

Lansare „Trei săptămâni în Anzi”, de Marius Chivu

„Aveam în cap de multă vreme America de Sud și Peru, iar câteva nopţi de surfing pe Internet m-au ajutat să mă decid asupra unor obiective interesante şi, pe cât posibil, mai puţin turistice. În primul rând Machu Picchu, pentru care însă am ales cel mai lung şi mai dificil traseu: Choquequirao, despre care toată lumea spunea că e neatractiv pentru turismul de masă. În al doilea rând, dar, poate, cel mai important: Nevado Mismi (5597 m), muntele unde se află izvorul Amazonului." (Marius Chivu)

Joi, 10 noiembrie, de la ora 19.30, la Café Verona, Marius Chivu își lansează volumul Trei săptămâni în Anzi, Un jurnal de călătorie pe potecile incaşe prin satele de munte din Anzii peruvieni spre Machu Picchu şi izvorul Amazonului, dar şi prin satele pescăreşti de pe coasta Pacificului. Jurnalul este ilustrat cu 200 de fotografii şi cu o hartă stilizată a traseului.

Participă:
Ada ROSETI (director de programe al Discovery Channel)
Răzvan EXARHU
Juan Pablo ARTAZA (consulul Ambasadei Peru în România)
Marius CHIVU

Expoziţia conţine fotografii din Peru realizate de Marius Chivu şi de Marius Rădoi, plus câteva din arhiva Ambasadei Peru în România.

Adresa