• „Ce mare mângâiere să ai cui arăta câte ceva care e de văzut! Și pe urmă să taci” - Virginia Woolf

Lansare „Și v-am spus povestea așa” de Florin Bican

Lansare „Și v-am spus povestea așa” de Florin Bican

Libraria Bastilia și Editura Arthur au plăcerea de a vă invita la lansarea cărții Și v-am spus povestea așa. Aventurile cailor năzdrăvani rememorate de ei înșiși de Florin Bican, cu ilustrații de Mircea Pop.

Evenimentul are loc luni, 17 noiembrie, de la ora 19,00, la mansarda Al 9-lea cer din incinta librăriei Bastilia, Piața Romană nr. 5. 

Invitați: Răzvan Exarhu, Marin Mălaicu-Hondrari, Laura Albulescu

Şi v-am spus povestea aşa aduce laolaltă basme clasice româneşti (cele cu Aleodor Împărat, Harap Alb, alături de întreaga cohortă de feţi-frumoşi, cai năzdrăvani, împăraţi şi fete de împăraţi) şi uneşte ingenios poveştile lor într-una mai mare, un basm la superlativ, care păstrează din cele vechi, întregindu-le, firescul, umorul şi vraja povestirii. Cine iubeşte basmele româneşti le va regăsi aici, „aduse la zi“ printr-o rescriere originală și amuzantă – din care vom afla că toate poveştile faimoase ale literaturii române sunt, de fapt, una singură, şi că drumurile eroilor lor s-au întretăiat adesea în chipuri neaşteptate.

Florin Bican este autorul volumelor de versuri pentru copii (şi nu numai) Cântice mârlăneşti (Humanitas Educaţional, 2007), Reciclopedia de poveşti cu rimă şi fără tâlc (Editura Arthur, 2013) şi a coordonat, alături de Stela Lie, volumul de literatură pentru copii: Bookătăria de texte & imagini 1 (Pro Editură şi Tipografie, 2009).

♞ Ofertă de nerefuzat: ♘

Vino cu un căluț de jucărie la lansarea de pe 17 noiembrie, de la Librăria Bastilia, și o să despicăm în două pentru tine prețul volumului Și v-am spus povestea așa

Toți armăsarii, poneii, centaurii sunt chemați la recepția de Paștele cailor de jucărie în cadrul evenimentului de lansare a cărții Și v-am spus povestea așa

Vă așteptăm!

Adresa