• „Asta înseamnă să fii om: să poți trăi, asumându-ți permanent propriile erori” - Alexandru Paleologu

Lansare și lectură „Andilandi”, de Sînziana Popescu

Lansare și lectură „Andilandi”, de Sînziana Popescu

Vă invităm cu drag la lansarea seriei Andilandi, de Sînziana Popescu! Evenimentul are loc sâmbătă, 30 martie, de la ora 17:00, în mansarda Cărturești Verona, alături de autoare, Laura Câlțea, Laura Frunza și Annemary Ziegler! 

Vom povesti împreună despre „Andilandi”, o serie fantasy ce include șapte romane și un volum de povestiri și e inspirată din miturile românilor și din basmele noastre din bătrâni. 

Sînziana Popescu propune prin seria Andilandi niște povești sută la sută românești, basme contemporane în care filonul folcloric este foarte frumos adus în fața cititorilor. Ielelor, Căpcăunilor, Zmeilor, Strigoilor, Blajinilor, Balaurilor, Sânzienelor, Ursitoarelor, Calului Năzdrăvan și Solomonarilor li se alătură un personaj cu o semnificație cu totul specială – tăcuta și profunda Andilandi, Pasărea Măiastră. Ea asigură trecerea copiilor în lumea de basm, pe Celălalt Tărâm, unde suspansul și surprizele se țin lanț.

Fiecare roman din serie scoate la lumină personaje-cheie noi și fiecare dintre aceste povești este una cu morală, însă fără să fie moralizatoare.

Călătoria lui Vlad pe Celălalt Tărâm și Aventura gemenilor Andrei și Lucia dincolo de Poiana Vie sunt primele două romane ale seriei Andilandi care au apărut în luna martie, la Editura Nemi.

Adresa