• „Consecințele mâniei sunt mult mai grave decât cauzele ei” - Marc Aureliu

Lansare Sara Gruen, „La marginea apei”

Lansare Sara Gruen, „La marginea apei”

Editura Humanitas Fiction vă aşteaptă miercuri, 5 iulie, ora 19.00 la Librăria Humanitas de la Cişmigiu (Bld. Regina Elisabeta nr. 38) la lansarea romanului La marginea apei, de Sara Gruen, „o poveste îndrăzneață despre aventură, prietenie și iubire în umbra celui de-al Doilea Război Mondial“ (Harper's Bazaar). 

La marginea apei este cel mai nou roman al scriitoarei, după bestsellerul internațional Apă pentru elefanți, ecranizat în 2011 cu Robert Pattinson și Reese Whiterspoon, în rolurile principale. La marginea apei a fost Numărul 1 pe listele de bestselleruri din New York Times și USA Today. De asemenea, romanul a fost nominalizat pe lista scurtă la Goodreads Choice Award Best Historical Fiction și Romantic Novelists Association Historical Novel Award. 

Ediția în limba română a apărut în colecția Raftul Denisei, în traducerea Irinei Bojin. 

La eveniment vor vorbi Ana Barton, scriitoare, Ana-Maria Caia, scriitoare şi jurnalist cultural şi Dana Pîrvan, critic literar. Actriţa Ada Condeescu va citi un fragment din roman. Denisa Comănescu, director general Humanitas Fiction, va fi moderatorul întâlnirii. 

La marginea apei este recomandată de Digi FM și Bookhub.ro.

Accesul la eveniment este gratuit în baza unei rezervări prealabile prin Eventbook.

Adresa