• „Nimic nu se schimbă cu adevărat în dragoste” - Alice Munro

Lansare Kate Morton , „Fiica ceasornicarului”

Lansare Kate Morton , „Fiica ceasornicarului”

Editura Humanitas Fiction vă invită miercuri, 6 martie, ora 19.00 la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (Bd. Regina Elisabeta nr.38), la lansarea romanului Fiica ceasornicarului, de Kate Morton, bestseller internațional, în curs de apariție în colecția „Raftul Denisei“, coordonată de Denisa Comănescu, în traducerea Sînzienei Dragoș. Cel mai recent roman al scriitoarei australiene ne îndeamnă să refectăm asupra artei, iubirii și frumuseții, dar și asupra pierderii și a felului în care aceasta ne înfluențează destinul. 

Vor vorbi despre carte Iuliana Alexa, redactor șef Revista PSYCHOLOGIES, Diana Cosmin, jurnalist, deținătoarea blogului Fine Society și Marius Constantinescu, jurnalist cultural.  În partea a doua a evenimentului, actrița Ada Condeescu va citi un fragment din roman. Moderatorul întâlnirii va fi Denisa Comanescu, director general Humanitas Fiction.

„Numele meu... nimeni nu și-l amintește. Ce s-a întâmplat în acea vară...doar eu mai știu.“

Kate Morton construiește un roman pasionant nu numai prin dozarea suspansului, ci și prin forța personajelor și finețea detaliului.

„În cel de-al șaselea său roman, Kate Morton explorează istoria întrețesută a oamenilor și a locurilor. Pe lângă dragoste —nu numai iubire în sens romantic, ci și dragoste părintească și de frate —și pierdere, povestea, formidabil spusă de Morton, e prilej de reflecție asupra artei, trădării și asupra felului în care vieți adevărate și locuri reale se pot preschimba în timp până ajung să capete aură de legendă.“ – Publisher’s Weekly

Fiica ceasornicarului, de Kate Morton este recomandat de RADIO GUERRILLA.

Accesul la eveniment este gratuit în baza unei rezervări prin eventbook.

Adresa