• „Cine uită nu merită” - Nicolae Iorga

Lansare: „Jurnalul intim al lui Cuckoo Clarke”

Lansare: „Jurnalul intim al lui Cuckoo Clarke”

Editura Corint Junior vă cheamă în lumea lui Cuckoo Clarke, în ziua în care îi lansăm jurnalul ! Vă aşteptăm cu reduceri (cartea va beneficia de o reducere de 20%) concursuri, surprize şi o invitată specială: actriţa Diana Roman! 

Jurnalul intim al lui Cuckoo Clarke este scris de celebrul autor american de bestseller-uri, James Patterson (în colaborare cu Lisa Papademetriou) şi ilustrat de Keino. Fanii lui James Patterson (şi nu numai)! nu vor fi dezamăgiţi: Cuckoo nu are cum să nu-ţi meargă la suflet! 

Margaret, cea care-şi spune cu autoironie Cuckoo (adică Ţăcănita), o ia de la început după ce a fost internată timp de zece zile într-o secţie de psihiatrie. Când decide să scape de toate influenţele negative, jurnalul ei îi devine cel mai important ajutor. Cuckoo e sinceră, hotărâtă, se pricepe la ilustraţii (chiar şi la benzi desenate)şi... citeşte! Are tot felul de întâlniri (imaginare şi nu numai!) cu personaje care mai de care mai interesante şi împreună cu Freakshow, grupul ei de prieteni, trece prin întâmplări caraghioase, serioase sau uimitoare. Căderi nervoase, suferinţe din dragoste, poveşti de liceu şi profesori terorişti – Jurnalul intim al lui Cuckoo Clarke trebuie citit! 

Oare va reuşi eroina să-şi îndeplinească planul de la începutul romanului? Cum s-ar putea încheiea jurnalul unei adolescentei care urăşte sfârşiturile?

James Patterson este un autor american contemporan, ale cărui romane s-au vândut deja în nenumărate exemplare, în Statele Unite ale Americii, şi nu numai. Adolescenţi, tineri, dar şi adulţi au transformat romanele sale într-un fenomen pe reţelele de socializare. Publicul de seamă al Editurii Corint este deja familiarizat cu seriile sale: Maximum Ride, Vrăjitor şi Vrăjitoare, Generala sau cu romanele: Vânătorii de comori, Prima iubire. 

Adresa