• „Întrebările arată pătrunderea spiritului, iar răspunsurile îi arată fineţea” - J. Joubert

Lansare Jonathan Safran Foer, „Iată-mă”

Lansare Jonathan Safran Foer, „Iată-mă”

Vă aşteptăm miercuri, 14 iunie, ora 19.00 la Librăria Humanitas de la Cişmigiu (Bld. Regina Elisabeta nr.38) la lansarea romanului Iată-mă, cel mai nou roman semnat de Jonathan Safran Foer, una dintre cele mai aşteptate cărţi Humanitas Fiction din această vară.

Apărut după o pauză de unsprezece ani de la publicarea bestsellerurilor Totul este iluminat şi Extrem de tare şi incredibil de aproape, ambele ecranizate cu succes, romane care l-au consacrat pe Jonathan Safran Foer ca unul dintre cei mai importanţi scriitori americani din generaţia sa, „Iată-mă“ s-a bucurat, de asemenea, de o excelentă receptare internaţională atât din partea publicului, devenind în scurt timp de la apariţie bestseller New York Times, cât şi din partea criticii, fiind declarară cea mai bună carte a anului 2016 sau situându-se în topul cărţilor apărute anul trecut în unele dintre cele mai prestigioase publicaţii literare internaţionale.

La eveniment vor vorbi Ioana Bâldea Constantinescu, scriitoare, Cosmin Ciotloș, critic literar, şi Andra Matzal, jurnalist cultural şi unul din traducătorii romanului. Actorul Ciobanu Adrian ne va citi un fragment din roman. Denisa Comănescu, director general Humanitas Fiction, va fi moderatorul întâlnirii.

Adresa