• „Dar cel mai de admirat e tot omul care, în mod negrăbit și fără să se apuce să muncească ostentativ, contemplă și vede” - Alexandru Paleologu

Lansare Jeanette Winterson – „Zile de Crăciun”

Lansare Jeanette Winterson – „Zile de Crăciun”

Editura Humanitas Fiction vă îndeamnă să intrați în atmosfera Sărbătorilor de iarnă participând la lansarea cărții Zile de Crăciun de Jeanette Winterson,bestseller Humanitas Fiction la Gaudeamus 2017, un volum inedit cu 12 povestiri și 12 rețete îmbietoare pentru cele 12 zile ale Crăciunului. 

Evenimentul va avea loc joi, 7 decembrie, ora 19.00 la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (Bld. Regina Elisabeta nr.38). Vă așteptăm alături de Jeanette Winterson, care va participa via Skype la această întâlnire, Marius Tudosiei, antreprenor, fondatorul proiectelor Băcania Veche, realizatorul emisiunii Sănătatea în bucate, Ioana Baldea Constantinescu, scriitoare și jurnalist cultural, realizatoarea emisiunii Orasul Vorbește şi Vali Florescu, traducătoarea volumului. Seara va fi moderată de Denisa Comănescu, director general al Editurii Humanitas Fiction. 

În partea a două a evenimentului, publicul este invitat să participe la un recital al celor mai îndrăgite cântece de Crăciun din repertoriul internațional ,care se regăsesc dealtfel în volumul lansat, interpretate de Viorica Pintilie (voce) și de Johnny Bica (pian). 

Evenimentul se desfășoară în parteneriat cu Băcănia veche. Accesul este gratuit, în baza unei rezervări prealabile prin eventbook.

Adresa