• „Neștiutoriu gândul omului spre ce menește” - Miron Costin

Lansare Isabel Allende – „O lungă petală de mare”

Lansare Isabel Allende – „O lungă petală de mare”

Editura Humanitas Fiction vă invită marți, 11 februarie, ora 19.00 la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (Bld. Regina Elisabeta nr.38) la o seară dedicată îndrăgitei scriitoare Isabel Allende și lansării romanului O lungă petală de mare, o poveste de iubire care străbate mări și continente pe fundalul istoriei zbuciumate a secolului XX, recent apărut în colecția „Raftul Denisei“ coordonată de Denisa Comănescu, în traducerea Corneliei Rădulescu. 

O pledoarie impresionantă pentru solidaritate și toleranță, inspirată de călătoria refugiaților spanioli către Chile, în 1939, la bordul legendarei nave Winnipeg, O lungă petală de mare este al douăzeci și patrulea roman al scriitoare chiliene. 

Vor vorbi despre carte Ioana Bâldea Constantinescul, scriitoare și jurnalistă, Marina Constantinescu, filolog, critic de teatru și film și Nona Rapotan, editor coordonator Bookhub.ro. 

În partea a doua a evenimentului actrița Cristina Casian va citi un fragment din roman. Moderatorul întâlnirii va fi Denisa Comanescu, director general Humanitas Fiction.

Accesul la eveniment este gratuit în baza unei rezervări prin eventbook.

Romanul O lungă petală de mare, de Isabel Allende este recomandat de Bookhub.ro și de Digi FM.

Adresa