• „A-ți găsi adevărata pereche înseamnă a găsi unica persoană alături de care fericirea este cu totul inocentă” - Iris Murdoch

Lansare „Hemingway și cu mine”, de Paula McLain

Lansare „Hemingway și cu mine”, de Paula McLain

Editura Humanitas Fiction vă așteaptă miercuri, 13 martie, ora 19.00 la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (Bld. Regina Elisabeta nr.38) la lansarea romanului Hemingway și cu mine, de Paula McLain, o emoționantă reconstituire ficțională a iubirii dintre Ernest Hemingway și celebra corespondentă de război și scriitoare americană Martha Gellhorn. 

Paula McLain, binecunoscută publicului român datorită bestsellerului Soția din Paris, va participa prin Skype la acest eveniment. 

Vor prezenta cartea Ioana Bâldea Constantinescu, scriitoare și jurnalistă, Veronica D. Niculescu, scriitoare, traducătoarea romanului, și Tania Radu, critic literar. Moderatorul întâlnirii va fi Denisa Comănescu, director general Humanitas Fiction.

Romanul Hemingway și cu mine, de Paula McLain a fost aleasă drept una dintre cele mai bune cărți ale anului 2018 de către publicațiile The Washington Post, USA  Today, The Boston Globe, Publishers Weekly, Bloomberg, Real Simple, Glamour și de către New York Public Library.

Mărturisindu-se atrasă irezistibil de poveștile femeilor curajoase și originale, care își croiesc singure drumul în viață și își controlează destinul, Paula McLain îi dedică acest nou roman, o emoționantă reconstituire ficțională a iubirii dintre Ernest Hemingway și celebra corespondentă de război și scriitoare Martha Gellhorn, uneia dintre cele mai interesante figuri din peisajul jurnalistic și literar american al secolului XX. 

„Poate că veți alege cartea de dragul lui Ernest Hemingway, dar vă veți îndrăgosti de ea datorită Marthei Gellhorn.“ – BookPage

Romanul Hemingway și cu mine, de Paula McLain este recomandat de Digi FM. Accesul la eveniment este gratuit în baza unei rezervări prealabile prin eventbook.

Adresa